Amazon Prime Suomi on Amazonin tarjoama tilauspalvelu, joka sisältää useita etuja suomalaisille asiakkaille.​ Tämän tilauspalvelun avulla asiakkaat saavat ilmaisen toimituksen Amazonin verkkokaupasta sekä pääsyn Prime Video -suoratoistopalveluun, Prime Music -musiikkipalveluun, Prime Reading -e-kirjoihin ja -sarjakuvia sekä muihin etuihin.​

Amazon Prime Suomen hinta on 49 euroa vuodessa.​ Tämän vuositilauksen avulla asiakkaat voivat hyödyntää kaikkia Amazon Primen etuja vuoden ajan.​ Vuositilausmaksu on kohtuullinen, kun otetaan huomioon kaikki palvelun tarjoamat edut.

Prime Video on yksi Amazon Primen sisältämistä palveluista. Se on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa laajan valikoiman elokuvia ja TV-sarjoja.​ Palveluun sisältyvät myös Amazonin omat tuotannot, joita on tarjolla entistä enemmän vuonna 2024.​

Amazon Prime Videon hinta Suomessa on 5,99 euroa kuukaudessa.​ Palvelun avulla asiakkaat voivat nauttia suosituista elokuvista ja TV-sarjoista ilman mainoksia.​ Palvelussa on myös mahdollisuus käyttää tekstitystä suomeksi.

Amazon Prime Suomi on erinomainen vaihtoehto suomalaisille, jotka haluavat hyödyntää erilaisia etuja verkkokaupasta ja suoratoistopalvelusta.​ Sen hinta on kohtuullinen verrattuna tarjottuihin etuihin ja palvelun monipuoliseen sisältöön.​

By Admin