e, voit ottaa yhteyttä suoraan AW Academyyn ja he vastaavat sinulle mielellään.​

Nyt siirrytään itse asiaan eli AW Academy kokemuksiin!​ Tuntuu siltä, että tarvitaan vähän huumoria tähän aiheeseen, joten tässä muutama vitsi AW Academyyn liittyen⁚

1. Miksi AW Academyssa opiskelevat ovat aina niin iloisia?​ Koska he löysivät koodin onnellisuuteen!​

2.​ Mikä on AW Academyyn osallistuvan opiskelijan mielestä parasta?​ Kun heidät viimeinkin rekrytoidaan, he saavat koodarikissat! Niin, sanotaan vaikka että lemmikkikoodit.​

3.​ Mitä tapahtuu, kun AW Academyssa opiskeleva opiskelija saa työpaikan?​ Hänelle tarjotaan vastineeksi AWeSE (Academy Work Sausages and Energy) -bileet!​
4.​ Mikä on AW Academyn motto?​ ″Oppimista, huumoria ja koodia, ei järjestystä!​″

5.​ Miksi AW Academyn opiskelijat eivät koskaan nuku?​ Koska heidän päässään pyörii aina unelmien koodimaailma!​

Toivottavasti nämä vitsit toivat hymyn huulillesi ja antoivat pienen maistiaisen AW Academy kokemuksista.​ Muista kuitenkin, että nämä vitsit ovat vain leikkimielisiä heittoja eivätkä välttämättä kuvaa todellista tilannetta.​ Jos olet kiinnostunut AW Academysta, suosittelen tutustumaan heidän viralliseen verkkosivustoonsa ja ottamaan yhteyttä heihin saadaksesi tarkempia tietoja ja todellisia kokemuksia.

Leikkimielinenä loppukevennyksenä haluan kuitenkin sanoa, että AW Academy ei tarjoa ainoastaan koodikoulutusta, vaan myös paljon muuta hauskaa. Heidän salainen aseensa on iloisuus, koodaus ja tietysti ilmaiset kahvit!​ Joten jos olet valmis heittäytymään uuteen seikkailuun ja tekemään jotain, josta todella pidät, kannattaa ehdottomasti harkita AW Academyn kokemuksia!

Toivottavasti tämä artikkeli toi sinulle hymyn huulillesi ja virkisti päivääsi.​ Muista nauraa ja pitää hauskaa, oli sitten kyseessä koodaus tai mikä tahansa muu elämän osa-alue. AW Academyssa voit saada uusia taitoja, ystäviä ja ennen kaikkea paljon nauruja!​


Lisää tietoa AW Academysta löydät heidän viralliselta verkkosivustoltaan täältä.​

By Admin