Tervetuloa Ben n Jerry’s jäätelön maailmaan!​ Ben Cohen ja Jerry Greenfield perustivat tämän tunnetun jäätelömerkin vuonna 1978 Yhdysvalloissa. Heidän intohimonsa herkullisiin ja laadukkaisiin jäätelöihin teki Ben n Jerry’sistä nopeasti yhden maailman suosituimmista jäätelömerkeistä.​

Tarjous

Tiedämme, että rakastat Ben n Jerry’s jäätelöä, joten haluamme tarjota sinulle upean tarjouksen!​ Kun ostokset tehdään verkkokaupastamme, voit saada 20% alennuksen koko tilauksestasi käyttämällä koodia ″BENJERRY20″.​ Tämä tarjous on voimassa vain rajoitetun ajan, joten kannattaa toimia nopeasti!​

Mitkä tuotteet ovat tarjouksessa?​

Alennuskoodi ″BENJERRY20″ on voimassa kaikissa Ben n Jerry’sin jäätelötuotteissa, joten voit valita suosikkimakusi ja saada siitä alennuksen.​ Tarjoamme laajan valikoiman erilaisia makuja, kuten Cookie Dough, Chocolate Fudge Brownie ja Cherry Garcia.​ Lisäksi tarjoamme myös vegaanisia vaihtoehtoja, joten jokainen voi nauttia herkullisesta Ben n Jerry’s jäätelöstä.​

Kuinka hyödynnän tarjouksen?​

Hyödyntääksesi tarjouksen mene verkkokauppaamme ja valitse haluamasi jäätelöt. Siirry sitten maksusivulle ja syötä alennuskoodi ″BENJERRY20″ alennuskoodikenttään.​ Tämän jälkeen alennus lasketaan automaattisesti tilauksen loppusummasta.​ Huomaa, että tarjous on voimassa vain verkkokaupassa eikä sitä voi käyttää fyysisissä myymälöissämme.​

Tule ja nauti herkullisesta Ben n Jerry’s jäätelöstä huippuedulliseen hintaan! Tarjoamme ainutlaatuisia makuja ja laadukkaita ainesosia, jotka tekevät jokaisesta puraisusta unohtumattoman.​ Älä missaa tätä tilaisuutta ⎯ tilaa jo tänään ja anna jäätelön ilo sulattaa sydämesi!​

By Admin