Tervetuloa Café Crème sikareiden maailmaan!​ Nämä charmikkaat sikarit ovat täydellisiä niin silloin kun haluat istua hitaasti ja nauttia elämän hienoista asioista kuin myös silloin, kun olet kiireinen ja tarvitset nopean tupakkahetken. Café Crème sikarit yhdistävät tyylikkään eurooppalaisen perinteen ja amerikkalaisen elämäntyylin, joten ne ovat sopiva valinta niin eleganttiin tilanteeseen kuin tavalliseen arkeenkin.​

Café Crème sikari

Sikareiden historia

Café Crème sikarien historia juontaa juurensa vuoteen 1904, jolloin ne keksittiin Duizelin kaupungissa.​ Uskomatonta, mutta totta!​ Sikarit ovat siis saaneet nauttia tyylikkäästä ja korkealaatuisesta maineesta jo yli sata vuotta.​ Tämä on sikäli poikkeuksellista, että valtaosalla sikareista on taipumus palaa suurella liekillä, mutta Café Crème sikarit ovat pysyneet suosittuina ympäri maailmaa, kaikesta huolimatta.

Café Crème sikarit ⏤ nautinnollinen valinta

Café Crème sikarit tarjoavat sinulle laajan valikoiman makuelämyksiä.​ Voit valita klassisen version, joka tarjoaa pistävää ja raikasta makua tai vaihtoehtoisesti voit valita vanilja- tai hunajainen makuvaihtoehdot, jotka ovat lempeitä ja makeita.​ Löydät varmasti oman suosikkisi tältä valikoimalta.

Olisipa hienoa, jos voisi ostaa onnellisuuslipareita! Se olisi niin käytännöllistä! Menet vain kauppaan ja sanot kauppiaalle, että haluat onnellisuutta, kiitos!​ Ja kauppias sanoisi⁚ ″Toki, tästä hoituu!″ Hän antaisi sinulle pienen paketin, avaisit sen ja sisältä löytyisi sikari. Kuinka ihanaa olisikaan, jos kaikki ongelmat ratkeaisivat yhdellä vetäisyllä!

Vinkkejä sikarin nauttimiseen

 1. Valitse rauhallinen paikka, jossa voit rentoutua ja nauttia sikarista täysin siemauksin.​
 2. Varmista, että sinulla on laadukas sytkäri, joka mahdollistaa sikarin sytyttämisen tasaisesti ja helposti. Muista, että tulitikku voi vääristää sikarin makua.​
 3. Ennen kuin sytytät sikarin, tuoksuttele sitä ja ihailtakaa sen eleganttia ulkonäköä.
  T-Bone⁚ Missä kohdassa sikarissa on se paksu pää?​
  Newyork⁚ Se on siinä päässä, jota sinä poltat.​
 4. Kun sytytät sikarin, varmista että liekki on tasainen ja poltat sikaria tasaisesti koko sen pituudelta.
 5. Nauti sikarin tuoksusta ja mausta.​ Anna sen viedä sinut hetkellisesti pois arjen kiireestä ja antaa sinulle hetki rentoutumista.

Sikarihuumorin kulta-aika!!​!​

Huumori piristää elämää, joten tässä muutama sikariin liittyvä hauska vitsi⁚

 • Mikä on sikarin lempisaari?​ KUUBA!​
 • Mikä on vanhimman sikarin nimi? SYÖPÄVÄ!
 • Mikä on sikarin lempi TV-sarja?​ TUPAKKA-SIMPSONIT!​
 • Miksi sikarit eivät koskaan lopeta työtä?​ Koska he eivät halua menettää työssä hankkimaansa SAVUA!​
 • Mikä on sikarin suosikki väline askartelussa?​ TUHKA!​

Toivottavasti nämä vitsit saivat sinut hymyilemään! Muista nauttia Café Crème sikareista aina hyvällä huumorilla ja hymyssä suin.​ Elämä on liian lyhyt vakavasti otettavaksi, joten tarttunut sikari käteen, rentoudu ja naura!​

By Admin