Displate on kansainvälinen verkkokauppa, joka tarjoaa metallisia taidejulisteita.​ Vuodesta 2013 lähtien Displate on tarjonnut laajan valikoiman kuvituksia eri taiteilijoilta ympäri maailmaa.​ Displateen voi luottaa, kun haluat koristaa kotisi tai toimistosi ainutlaatuisilla ja korkealaatuisilla taideteoksilla.​

Korkealaatuinen tuotevalikoima

Displate tarjoaa laajan valikoiman metallisia taidejulisteita, jotka ovat tehty kestävästä teräksestä.​ Julisteet ovat painettu laadukkailla materiaaleilla ja niissä käytetään vettäkestäviä musteita, mikä tekee niistä erittäin kestäviä. Displaten julisteet ovat UV-suojattuja, minkä ansiosta ne säilyttävät värinsä pitkään eivätkä haalistu auringonvalossa.​ Julisteet ovat myös helposti kiinnitettävissä seinälle, sillä ne tulevat mukana magneettikiinnityksellä varustettuna.​

Laadukas asiakaspalvelu

Displate pyrkii tarjoamaan parasta mahdollista asiakaspalvelua.​ Heillä on omistautunut asiakastukitiimi, joka auttaa mielellään kaikissa kysymyksissä ja ongelmatilanteissa.​ Lisäksi Displate tarjoaa 100% tyytyväisyystakuun٫ mikä tarkoittaa٫ että mikäli asiakas ei ole tyytyväinen tuotteeseen٫ hän voi palauttaa sen ja saada rahansa takaisin.​ Tämä osoittaa٫ että Displate välittää asiakkaistaan ja haluaa taata heidän tyytyväisyytensä.

Tyytyväiset asiakkaat

Displatella on paljon tyytyväisiä asiakkaita ympäri maailmaa.​ Monet asiakkaat kehuvat tuotteiden korkeaa laatua, upeita värejä ja kestävyyttä.​ He myös arvostavat sitä, että tuotteet ovat ympäristöystävällisiä, sillä Displate tekee yhteistyötä istutusjärjestöiden kanssa ja istuttaa puita jokaisesta myydystä tuotteesta.​ Lisäksi asiakkaat ovat tyytyväisiä kätevään magneettikiinnitysjärjestelmään, joka tekee tuotteiden asentamisesta helppoa ja vaivatonta.​

Johtopäätös

Displate on luotettava verkkokauppa, joka tarjoaa korkealaatuisia metallisia taidejulisteita.​ Laaja tuotevalikoima, laadukas asiakaspalvelu ja tyytyväiset asiakkaat ovat Displaten vahvuuksia. Olipa kyseessä kodin sisustaminen tai lahjan ostaminen, Displatelta voit odottaa korkealaatuista tuotetta, joka ilahduttaa vuosien ajan.

By Admin