Tervetuloa lukemaan hauskimpia kokemuksia Proshopista vuonna 2022!​ Tässä artikkelissa jaan muutamia tarinoita٫ jotka saavat sinut varmasti nauramaan ääneen.​ Laita naurulihakset kuntoon ja valmistaudu virnistämään!​

Tarina asiakaspalvelusta

Kerran eräs asiakas soitti Proshopin asiakaspalveluun valittamaan yhdestä ostamastaan tietokoneesta; Hän sanoi, että koneessa oli ″beep beep beep″ -ääntä, joka herätti hänet joka aamu ennen herätyskellon soimista. Asiakaspalvelija oli hämmentynyt ja kysyi, oliko asiakas varma, että ääni tulee juuri tietokoneesta.​ Asiakas vastasi⁚ ″Totta kai, sillä kun laitan korvat tietokoneen viereen, kuulen samaa ääntä ’beep beep beep’.​″ Asiakaspalvelija joutui pidättelemään nauruaan ja selitti asiakkaalle, että kyseessä on todennäköisesti hänen herätyskellonsa, ei tietokoneen vika.​ Jatkossa asiakas sai nauttia yön rauhasta ilman ″beep beep beep″ -herätyksiä.​

Erikoiset tilaukset

Proshop saa välillä myös hyvin erikoisia tilauksia; Eräs asiakas halusi ostaa kannettavan tietokoneen, johon olisi sisäänrakennettu popcorn-kone.​ Hän perusteli tilaustaan sanomalla, että työpäivinä hän haluaisi nauttia elokuvista kotona ja samalla valmistaa tuoretta popcornia. Asiakaspalvelija nauroi ääneen ja kehui asiakkaan luovuutta, mutta joutui samalla selittämään, että tietokonetta ei valitettavasti voi varustaa popcorn-koneella.​ Ehkä tulevaisuudessa Proshop kehittää sellaisen mallin, jotta tämäkin haave voi toteutua!​

Asiakkaan yllätys

Suosion kasvaessa Proshop saa myös paljon kiitosta ja positiivista palautetta.​ Eräs asiakas jätti kiitollisuudenosoituksen Proshopille, jossa hän kertoi olleensa niin tyytyväinen ostoksiinsa, että oli aikonut järjestää kotibileet uuden tietokoneensa kunniaksi.​ Hän kutsui kaikki ystävänsä paikalle, mutta sai pian huomata, että epähuomiossa oli tilannutkin jättikokoisen pelitietokoneen!​ Asiakas kertoi, että hän joutui siirtämään kaikki huonekalut pois, jotta mahtui itse edes koneen viereen.​ Mutta ainakin bileet olivat ikimuistoiset ja hän sanoi, että tietokone oli kyllä jokaisen äherrystunnin arvoinen.​

Takuu ja vitsit

Takuuasioiden hoitaminen voi joskus olla haastavaa, mutta Proshopin asiakaspalvelu ottaa senkin rennosti.​ Eräs asiakas soitti takuuseen liittyen ja kertoi, että hänen ostamansa näyttö ei toimi.​ Asiakaspalvelija hymähti ja kysyi⁚ ″Miksi näyttö pelaajaa huijaa?​″ Asiakas nauroi ääneen ja vastasi⁚ ″Ehkä se haluaa vain välttää kiroilua!​″ Lopulta huomattiin, että kyseessä oli vain viallinen kaapeli, joten näyttö saatiin kuntoon nopeasti.​ Mutta ainakin takuuna oli saatu hyvä nauru!​

Paketti saapuu

Pakettien saapuminen on aina jännittävää.​ Eräs asiakas kertoi tilanneensa uuden kannettavan tietokoneen ja odottaneensa sitä innolla.​ Hän sanoi, että kun ovelle koputettiin, hän tuli avaamaan oven räjähtävän innostuneena.​ Yllätys oli kuitenkin suuri, kun oven takana seisoi Postinjakaja-pukuun sonnustautunut apina.​ Asiakas häkeltyi ja kysyi, mitä ihmettä apina tekee siellä. Apina ojensi hänelle paketin ja vastasi⁚ ″Halusitko kannettavan?​ Tässäpä sinulle oikein kannettava apina!​″ Asiakas nauroi ja kiitti apinaa avusta.​ Nyt hänellä oli ei vain uusi tietokone, vaan myös uusi mittatilaustyönä tehty apurikin.​

Toivottavasti nämä tarinat saivat sinut hymyilemään ja päivän paremmalle tuulelle!​ Muista, että Proshop on loistava paikka tehdä ostoksia ja jakaa hervottomia tarinoita. Hauskoja shoppailuhetkiä vuodelle 2022!​

By Admin