Hermes Delivery on tunnettu kansainvälinen kuljetusyhtiö, joka operoi useissa eri maissa ympäri maailmaa.​ Yhtiön maine perustuu luotettaviin ja turvallisiin toimituksiin, mutta kuten kaikissa toimialoissa, myös kuljetuspalveluiden maailmassa on esiintynyt huijaustapauksia.​ Yksi tällainen huijaus on Hermes Delivery huijaus, joka on saanut paljon huomiota viime aikoina.​

Hermes Delivery huijausta on ilmoitettu tapahtuvan erityisesti verkkokauppojen toimituksissa. Huijauksen toimintatapa on yleensä seuraava⁚ asiakas, joka on tehnyt ostoksen verkkokaupasta, vastaanottaa sähköpostiviestin, jossa väitetään olevan toimitusvahvistus Hermes Deliveryltä.​ Viestin mukaan asiakkaan paketti on matkalla ja sen tilannetta voi seurata annetun linkin kautta.​ Linkistä avautuu Hermes Deliveryn näköinen sivusto, jossa pyydetään syöttämään henkilökohtaisia tietoja tai maksutietoja.​ Tämän jälkeen huijari saa haltuunsa asiakkaan tietoja ja voi käyttää niitä väärin.​

On tärkeää olla tietoinen tästä huijauksesta ja suojautua sitä vastaan.​ Alla on muutamia vinkkejä, miten voit tunnistaa Hermes Delivery huijauksen⁚

  1. Ole tarkkana sähköpostien ja tekstiviestien suhteen⁚ tarkista aina lähettäjän sähköpostiosoite ja viestin oikeinkirjoitus.​
  2. Tarkista verkkosivuston osoite⁚ tutki tarkasti, että sivuston osoite vastaa Hermes Deliveryn virallista verkkosivustoa.​
  3. Älä syötä henkilökohtaisia tietoja tai maksutietoja epäilyttävillä verkkosivustoilla.​
  4. Ota yhteys verkkokauppaan suoraan, jos epäilet saaneesi huijausviestin Hermes Deliveryltä.​

Jos kohtaat Hermes Delivery huijauksen, on tärkeää ilmoittaa asiasta viranomaisille ja verkkokaupalle, josta teit ostoksen.​ Näin voit auttaa estämään muita mahdollisia huijauksia ja suojaamaan muita asiakkaita.​

Muista, että luotettavat yritykset, kuten Hermes Delivery, eivät koskaan pyydä asiakkailtaan henkilökohtaisia tietoja tai maksutietoja sähköpostitse tai tekstiviestillä.​ Ole siis aina tarkkana ja varovainen, kun käsittelet tällaisia viestejä.​ Suojaamalla henkilökohtaiset tietosi voit välttyä monilta etäluettelohuijauksilta ja varmistaa turvallisen verkkokaupan kokemuksen.

By Admin