Tiedätkö sen tunteen, kun saat jotain ilmaiseksi?​ Kyllä, sen tunteen, kun kahvilassa tarjoilija antaa sinulle ylimääräisen muffinin tai kun saat festivaaleilla ilmaisen t-paidan.​ Se on mahtava tunne, eikö vain?​ No, tänään aion jakaa kanssasi vinkkejä siitä, miten löytää ilmaisia tuotteita, jotta voit kokea sen mahtavan tunteen vielä useammin!​

Ihmetekoja ilman penniäkään

Ensimmäinen vinkkini on seurata yrityksiä sosiaalisessa mediassa.​ Monet yritykset järjestävät kilpailuja, joissa voit voittaa ilmaisia tuotteita.​ Kannattaa seurata niiden päivityksiä tarkasti, jotta et jää paitsi mahdollisuudesta voittaa vaikkapa ilmaisia matkoja maailman ympäri tai yksityiskeikkaa suosikkiartistiltasi.​

Mutta varo viettämästä liikaa aikaa sosiaalisessa mediassa!​ Joku voi kysyä sinulta, että ”Miksi olet täällä koko päivän?​”; Ja sinä vastaat⁚ ”Etsin ilmaista elämää… tarkoitan ilmaisia tuotteita!​”

Se on ilmaista, mutta ei helppoa!​

Toinen vinkkini on etsiä ilmaisia näytteitä.​ Jotkut yritykset jakavat näytteitä uusista tuotteistaan, jotta sinä saat maistaa niitä ennen kuin päätät ostaa niitä.​ Se tarkoittaa, että sinä voit tuntea itsesi tyytyväiseksi testatessasi ilmaiseksi uutta suklaapatukkaa, mutta myöhemmin joudut mahdollisesti ostamaan koko paketin.​ Se olisikin loistava lottovoitto!​ ”Voitin kilpailun ja sain ilmaista suklaata, mutta nyt minun täytyy ostaa 1000 suklaapatukkaa joka kuukausi seuraavat 10 vuotta!​”

Nyt on myös paljon sovelluksia ja verkkosivustoja, jotka tarjoavat ilmaisia tuotteita käyttäjilleen.​ Yleensä sinun täytyy kuitenkin suorittaa tehtäviä tai vastata kyselyihin saadaksesi ilmaisia tuotteita. Se voi olla vähän kuin suorittaisi yliopistotutkintoa, mutta palkintona on ainakin ilmaisia hammastahnoja ja shampoita sen sijaan, että sinun täytyisi maksaa niistä itse.​

Ilmainen kahvi ⎻ eli kuinka valvoa 24 tuntia vuorokaudessa

Kahviloissa on usein tarjolla ilmaisia tuotteita, jos tiedät millä hetkellä sisään astua. Aamulla he jakavat ilmaista kahvia ja croissantteja, kun taas illalla saatat saada ilmaisen kahvikuplurin, jos olet kiltti.​ Kuvittele, millaiseksi elämäsi muuttuisi, jos voisit saada ilmaista kahvia aamusta iltaan!​ ”Kuulen kollegoideni puhuvan työkyvystä ja -motivaatiosta, mutta mitä minä välitän siitä, kun minulla on aina kuppi täynnä energiaa!​”

Haluan myös jakaa kanssasi yhden salaisuuden⁚ ruokakaupat.​ Oletko koskaan huomannut, että ruokakaupan käytävät ovat täynnä ihmisä?​ Se ei johdu vain halusta ostaa ruokaa, vaan siitä, että jotkut kaupat jakavat ilmaisia tuotteita maistiaisiin. Tunnen yhden henkilön, joka tuntee toisen henkilön, joka tuntee kolmannen henkilön, joka tuntee jonkun, joka on saanut ilmaisen pizzan, vain kävelemällä ohi ja sanomalla ”Hei, haluaisin maistaa sitä”.​

Ilmaiset tuotteet tekevät elämästäsi onnellisen. No, melkein.​.​.​

Kun jaat elämässäsi ilmaisia tuotteita, sinun täytyy olla tietoinen joistakin riskeistä.​ Voit esimerkiksi tulla riippuvaiseksi ilmaisista tuotteista, ja jonain päivänä heräät huomaamaan, että sinulla on kotona 50 hammastahnaa ja 100 purkkia sampoota. Mutta hey, voit aina antaa niitä ystävillesi joululahjoiksi! Jouluna kukaan ei valita, että saat ilmaisen hammaslangan sijasta oikean lahjan.​

Kuten näet, ilmaistuotteiden löytäminen voi olla hauskempaa kuin henkilö, joka väittää olevansa hauska ilman vitsejä (se on vitsi).​ Joten, laden sie ihre kostenlose waren herunter und lassen sie sich von dem spaß verzaubern!​ (lataa ilmaiset tuotteet ja anna hauskuuden viedä sinut mennessään!​)

By Admin