Tämän päivän nokkeluudet sisältävät toiveen ″myydään macbook″.​ No, kukapa ei haluaisi myydä MacBookia?​ Mutta entä jos sanon sinulle, että tämä ei ole vain tavallinen MacBook.​.​.​ se on jalokivi, jollaista et ole koskaan nähnyt! Valmistaudu nauramaan, kun sukellan syvemmälle ″myydään MacBook″ -maailmaan!

Ensinnäkin, kuten kaikki tietävät, Macit ovat kuin McDonald’s⁚issa myytävät ranskalaiset perunat ⸺ kukaan ei osaa sanoa ei!​ Ne ovat yksinkertaisesti liian houkuttelevia vastustettavaksi.​ Tosin McDonald’s ei maksa laskuja, mutta se on toinen tarina.​


Mutta nyt, hyvät naiset ja herrat, kuunnelkaa tämä vitsi⁚ Mitä haluaisit, jos ostat Macbookin ja löydät sen takapuolelta yhdeksän karaattisen timantin piilotettuna?​ No, nopeasti myydä MacBook ja hyödyntää tämä uusi liiketoimintamahdollisuus tietysti!​

Kuitenkin, jotta asiat pysyvät realistisina, meillä on myös muita ihmisia, jotka haluavat myydä MacBookinsa, vaikka ilman timantteja. Joten tässä on vielä yksi vitsi⁚ Mikä on MacBookin kuudes tunnus?​ Se on ″Myydäään!​″ ⸺ koska kukaan ei voi vastustaa tarvetta päästä eroon vanhasta MacBookistaan.​

Mutta jos olet tosissasi, ehkäpä haluat harjoitella hyvää kaupankäyntiä.​ Tässä on yksi vinkki⁚ ″Kohtele MacBookiasi kuin tarpeetonta exääsi ⸺ myy se löytöhintaiseen hintaan ja katso kuinka nopeasti joku toinen tarttuu siihen!​″

Siinä tapauksessa, jos yrittäjyys ei ole sinun juttusi, voit aina etsiä käytettyjä MacBookeja. He ovat kuin jalokiviä, jotka odottavat löytäjäänsä.​ Tässä on yksi vitsi liittyen⁚ Mikä on MacBookin ensimmäinen käsky?​ ″Etsiä ja löytää.​.​.​ käytetty MacBook!​″

Ennen kuin päätämme tämän kirjoituksen, meidän on sanottava tämä⁚ ″Myydään MacBook″ ei ole vain lause, se on elämäntapa. Niin intohimoinen, että sen voi aistia ilmassa!​ Se on kuin pieni salaista yhteiskunta, jossa kaikki ymmärtävät toisensa toiveet ja pyrkivät auttamaan toisiaan pääsemään eroon MacBookeistaan.​

Joten jos olet selvillä siitä, että sinun on myytävä MacBookisi, älä epäröi hypätä tähän hulvattomaan maailmaan, missä ″Myydään MacBook″ on mantra ja nauru kaikuu ympäriinsä.​ Hei, ehkäpä joku ostaa MacBookisi ja yllättää sinut sillä timantilla!​

By Admin