Tiedätkö sen tunteen, kun olet lukenut kaikki netin peliuutiset, katsonut kaikki pelivideot ja luonut tuhottomasti luolastoja tietokonepelissäsi?​ Silloin tietokoneesi on todennäköisesti mainio pelikone․ Jos olet päättänyt, että on aika luopua tietokoneestasi ja myydä se eteenpäin, haluamme auttaa sinua tähän hauskalla tavalla!

Pelitietokoneesi voi olla kovaa valuuttaa monille pelaajille․ On tärkeää löytää oikea ostaja, joka arvostaa tietokonettasi yhtä paljon kuin sinä aikoinaan․ Turhapa tämä olisi muutenkaan, sillä kukaan ei halua tietokonettaan vääriin käsiin․

Tietokonetta myydessä on tärkeää löytää yhteinen sävel ostajan kanssa․ Kysy potentiaaliselta ostajalta, miten hän suhtautuu säännöllisiin kirosanoihin ja tuskaisiin ääniin, jotka syntyvät, kun pelissä menetetään suorituksia․

Tässä muutama vinkki, miten saat naulan ostajan kanssa sopimista varten⁚

    1. Tarjoa ostajalle muki kuumaa kahvia ⎼ ″Jotta jaksat pelata yömyöhään tätäkään tietokonetta huonosti säädettäessä․″

  1. Vie ostaja parhaaseen PC-pelihiplookselle․ Jos löydät sellaisen, kerro minullekin heti!
  2. Kysy ostajan suosikkiruoka․ Ehkä voit tarjota sitä, jotta hänelle tulisi hyvä maku suuhun jo pelkästä ajatuksesta ostaa tietokoneesi!​

Hinnoittelu, tuo salaperäinen taito

Kun olet löytänyt oikean ostajan, on aika hinnoitella tietokoneesi․ Muista, että haluamme naurattaa ostajaa, ei pelottaa häntä pois korkeilla hinnoilla․ Tässä muutama vinkki⁚

  • Pitääkö ostajasi urheilusta?​ Ohjaa hänet hintaa kysyessäsi vitsillä⁚ ″Kuinka monta jalkapallokenttää tässä tietokoneessa on?​″ Jos hän nauraa ja antaa sinulle hyväksyvän katseen, olet todennäköisesti oikealla hintatasolla․
  • Voihan hintaa tarjota myös ″paris-scoreilla″․ Sano esimerkiksi⁚ ″Tietokone on hinta-laatu-suhteeltaan aivan kuin taidelasi, joka on viskattu läpi kirkasta ikkunalasia ja pudonnut alas 20 metriä․ Ainakin sen voi myydä kalliimmalla kuin pelkän ikkunalasin!​″
  • Jos sattuisit olemaan huumorimiehiä, kysy kaverilta, voisitko liittää ikkunan tietokoneeseesi․ Tällöin voit myydä sitä ″ikkuna koko maailmaan″ -hinnalla!​ Varoitus⁚ tämä saattaa aiheuttaa hämmennystä tavallisissa ihmisissä․

Kun olet asettanut oikean hinnan, on aika luoda houkutteleva kuvaus tietokoneestasi․ Kerro siinä kaikki tarvittava, mutta älä unohda pilkettä silmäkulmassa!​ Tässä muutama esimerkki⁚

″Kokeile tätä pelikonetta, josta et todennäköisesti saa yhtä monta virusta pois kuin itsellesi․ Käy nopeasti ennen kuin sinunkin elämäsi täyttyy älyttömistä virustestiohjelmista!​″

″Tämä tietokone ei tule itsensä kanssa kuin tylsätyötön, vaan tarvitsee toisen pelaajan, joka voi hassutella sen älyttömän viihdyttävällä ja epätäydellisellä ohjelmistolla․″

″Kun ostat tämän tietokoneen, saat samalla uskomattoman lisäbonuksen⁚ voit liittyä yksinoikeudella salaiseen kerhoon, joka pelaa öisin pimeissä huoneissa ja syö 7-tyyppisiä karkkeja․ Asiasta tiedustellaan lisää ostoa tehdessäsi․″

Toivottavasti nämä vinkit auttavat sinua myymään pelitietokoneesi hauskalla ja onnistuneella tavalla․ Muista olla luova, pilke silmäkulmassa ja nauttia prosessista․ Onnea kaupantekoon ja kamppailuun uuden pelikoneen etsimisestä!​

By Admin