Tervetuloa hauskojen Nedis-kokemusten maailmaan!​ Jos olet koskaan miettinyt, miten kodin elektroniikka voisi tuoda arkeesi ripauksen lisää naurua ja iloa, olet tullut oikeaan paikkaan. Nedis on yritys, joka tarjoaa laadukkaita ja luotettavia kodintarvikkeita edulliseen hintaan – mutta tärkeintä on, että ne pitävät sinut hyvällä tuulella!​

Virrankatkaisijasta veijariin

Ruokailuhetkesi alkaa olla ohi ja ajatus alkaa hiipumaan.​ Arjen piristykseksi voit käyttää Nedisin nerokasta keksintöä⁚ WiFi-ohjattavaa valokatkaisijaa.​ Tällä pienellä laitteella voit sammuttaa valot kotona vaikka suoraan puhelimesi avulla.​ Se on loistava keksintö esimerkiksi, kun olet jo sängyssä ja tajuaa, että valot on jäänyt päälle.​ Ei enää tarvetta käydä kaivautumaan lämpimistä lakanoiden alta takaisin pimeään huoneeseen!​

Kuulitko tästä jutun?​ Yhdellä naisella ei ollut mitään käyttöä valokatkaisijalle itselleen, joten hän antoi sen lahjaksi miehelleen.​ Herra katseli sitä uteliaisuudella pitkään ja kysyi vaimoltaan⁚ ″Jos laitan tämän valokatkaisijan jääkaapin oveen, saanko sinut silloin automaattisesti kiinni jääkaapilla?​″

Älyä energiansäästöön

Nedis tekee myös yhteistyötä älykkään kalenterin kanssa.​ Kuvittele, että voit asettaa valoille ajastuksen, joka sovitettuu oman kalenterisi mukaan.​ Näin valot voivat sammua automaattisesti, kun olet esimerkiksi töissä tai menossa illalliselle.​ Se on kätevää ja energiatehokasta!​ Ei enää huolta unohtuneista valoista päälle ja turhaan kulutetusta energiasta!​

Sanotaan, että älykkyys on niin suhteellinen käsite.​ Amatööri sähköasentaja vaihtoi kotonaan kaiken valaisimen hehkulampuista LED-lampuiksi ja otti käyttöön Nedisin älykkään valohimmennysjärjestelmän.​ Kun koko perhe istui illallisella hänen kanssaan, hän sanoi ylpeänä⁚ ″Nykyään täällä on niin paljon älykkyyttä, että varmaan myös valot osaavat laskea vitsiä!​″

Haasta ystäväsi parvekesäännöissä

Kesä on täällä ja on aika nauttia parvekkeesta.​ Mutta miten saada lisää iloa parvekkeellesi?​ Nedis tarjoaa ratkaisunsi⁚ älykkään parvekesensorin, joka mittaa esimerkiksi lämpötilan, ilmankosteuden ja kirkkauden. Voit asettaa säännön, että sensori lähettää sinulle hauskoja ja älykkäitä ilmoituksia, kun esimerkiksi aurinko paistaa sopivasti parvekkeellesi.​ Näin tiedät aina, milloin on oikea hetki ottaa aurinkoa tai järjestää parvekebileitä!​

Saatana, kuulin että naapurini osti Nedisin parvekesensorin. Tämähän tarkoittaa sitä, että en enää voi myöhästyä töistä ilman että sekin sensori kertoo koko naapurustolle.​ ″Hei naapurit, älkää pelästykö, jatkuvan myöhästymiseni johtuu vain siitä, että parvekkeen lämpötila on liian täydellinen aamulla!​″

Hyvä tietää, että Nedis ei tarjoa ainoastaan kodin elektroniikkaa, vaan myös viihde-elektroniikkaa; Klikkaa itsesi Nedisin verkkokauppaan ja anna hauskojen ja älykkäiden tuotteiden ilostuttaa arkeasi!​

By Admin