PKS Priima on suomalainen asumisoikeusyhtiö‚ joka tarjoaa laadukkaita ja kohtuuhintaisia asuntoja pääkaupunkiseudulla.​ PKS Priimalla on vahva sitoutuminen edullisuuteen ja asiakastyytyväisyyteen‚ mikä tekee siitä houkuttelevan vaihtoehdon asunnonostajille.​

Pks Priiman tarjoamat asunnot ovat erinomainen vaihtoehto niille‚ jotka haluavat hankkia omistusasunnon‚ mutta eivät halua sitoutua suuriin lainoihin ja kiinteistöjen ylläpitokustannuksiin.​ Asumisoikeusmalli mahdollistaa asumisen omistusasunnossa ilman suurta pääomapanosta.​

Pks Priima tarjoaa monipuolisen valikoiman erikokoisia ja eri tyyppisiä asuntoja.​ Asunnot sijaitsevat hyvien kulkuyhteyksien varrella ja tarjoavat hyvät palvelut lähellä.​ PKS Priimalta voi löytää niin yksiöitä‚ kaksioita kuin isompia perheasuntojakin‚ joten valinnanvaraa riittää eri elämäntilanteisiin.​

PKS Priima on sitoutunut pitämään asumiskustannukset maltillisina ja kohtuullisina.​ Asukkaiden maksut koostuvat hoitovastikkeesta‚ joka sisältää kiinteistön ylläpidon ja korjaukset‚ sekä asumisoikeusmaksusta‚ joka vastaa omistusasunnon vastiketta.​ Näiden lisäksi asukkaat maksavat vain omista kulutuksistaan‚ kuten sähköstä ja vedestä.​

Pks Priima kannustaa myös energiatehokkaaseen asumiseen ja tarjoaa viihtyisät ja modernit asunnot‚ joissa on nykyaikaiset energiaratkaisut.​ Tämä auttaa asukkaita säästämään energiakuluissa ja samalla edistämään kestävää kehitystä.​

Pks Priiman asiakaspalvelu on tunnettu ystävällisestä ja ammattitaitoisesta palvelusta. Heiltä voi saada lisätietoja asumisoikeusmallista‚ eri asuntojen saatavuudesta sekä asumiskustannuksista.​ Asiantunteva tiimi auttaa löytämään juuri sopivan asunnon ja opastaa prosessin läpi.

PKS Priima on erinomainen vaihtoehto niille‚ jotka haluavat asua pääkaupunkiseudulla kohtuuhintaan ja ilman suurta sitoutumista.​ PKS Priiman tarjoamat asunnot ovat laadukkaita ja modernisti varusteltuja‚ ja ne tarjoavat asukkailleen viihtyisän ja turvallisen asumisympäristön.​ Tutustu Pks Priimaan ja varaa oma asuntosi jo tänään!​

By Admin