PlayStation VR2 on Sonyn uusi Virtual Reality -pään Laite٫ joka on odotettu julkaisua. Monet pelaajat ovat innolla odottaneet mahdollisuutta ennakkotilata PSVR 2⁚laitetta.​ Tässä artikkelissa kerromme tietoa PSVR 2⁚n ennakkotilauksesta ja siitä٫ kuinka se voidaan saada;

PSVR 2⁚n julkaisupäivä

PlayStation VR2 on virallisesti julkaistu 22.​ helmikuuta 2023, ja se oli aluksi saatavilla yksinomaan PlayStation Direct -sivuston kautta. Sen jälkeen se oli saatavilla kaikissa jälleenmyyjissä 12.​ toukokuuta 2023.​

Miten ennakkotilata PSVR 2?​

PSVR 2 -laitteen ennakkotilaus on nyt saatavilla yksinoikeudella PlayStation-verkkokaupasta. Siellä voi ennakkotilata PSVR 2 -laitteen lisävarusteineen ja peleineen suoraan PlayStationilta.

PSVR 2⁚n hinta

PSVR 2 -laitteen hinta on 529,00 euroa.​ Tämä hinta sisältää itse VR-laitteen lisäksi myös valikoidut pelit ja tarvikkeet.​

Ennakkotilausvaihtoehdot

Ennakkotilaajat saavat mahdollisuuden valita eri vaihtoehtojen välillä. Esimerkiksi ennakkotilaajat voivat saada pelipaketin, joka sisältää suosittuja pelejä kuten Stellar Blade, The Last of Us Part II Remastered, HELLDIVERS 2 ja Rise of the Ronin.​ Ennakkotilausvaihtoehdot voivat vaihdella myyjän ja alueen mukaan.​

Milloin PSVR 2 toimitetaan?​

PSVR 2 -laitteet toimitetaan ennakkotilaajille julkaisupäivän jälkeen, eli 30.​ kesäkuuta 2024.​ Tässä vaiheessa laitetta voi myös ostaa suoraan kaupoista ilman ennakkotilausta.​

Onko PSVR 2 saatavilla kaupoista?

Kyllä, PSVR 2 -laitetta voi ostaa useista eri kaupoista٫ kuten Amazon٫ Best Buy٫ Target٫ Walmart ja GameStop.​ Se on saatavilla sekä verkossa että fyysisissä myymälöissä.​

Mitä pelejä on saatavilla PSVR 2⁚lle?

On olemassa monia pelejä, jotka on suunniteltu ja optimoitu PSVR 2 -laitteelle. Osa suosituista peleistä ovat Horizon Call of the.​.​.​, Gran Turismo 7, Resident Evil Village ja No Man’s Sky.​ Nämä ovat vain muutamia esimerkkejä saatavilla olevista peleistä, ja pelejä julkaistaan jatkuvasti lisää.

Vaikka PSVR 2 odottaa innolla olevia pelaajia ympäri maailmaa, on erittäin tärkeää muistaa, että julkistettu tieto voi muuttua.​ On suositeltavaa tarkistaa Sonyn viralliset tiedotteet ja myyjien tiedot ennen ennakkotilauksen tekemistä.​ Nämä tiedot ja legitimiteetti voivat vaihdella alueesta ja myyjästä riippuen.​

Aiheeseen liittyvät julkaisut:

  1. Eevee kehitysmuodot
  2. Puhelimen näytössä näkyvät viivat – syyt ja ratkaisut
  3. Windows 7 päivitys 10 ⏤ Naurettavia huhuja ja hulvattomia päivityksiä!
  4. Pluto TV – Ilmainen suoratoistopalvelu tarjoaa tuhansia elokuvia ja tv-ohjelmia
  5. Xplora X6 – Seikkailu älykellon kanssa
  6. Liikkuva netti: Tehokas ja luotettava internetyhteys missä tahansa

By Admin