Rakuten TV on suoratoistopalvelu, joka tarjoaa valtavan valikoiman elokuvia ja TV-sarjoja. Mutta miten se oikein toimii? Tässäpä muutama kokemus, joka kertoo, miksi Rakuten TV on jokaisen elokuvafriikin unelma.​

Kömpelö kielioppi, upea huumori

Rakuten TV⁚ssä on laaja valikoima eri kieliä, joten voit valita katsottavan elokuvan tai sarjan oman kielitaitosi perusteella.​ Vaikka kielioppi ei olisikaan vahvinta aluettasi, älä huoli – voit aina nauttia elokuvista ja TV-sarjoista huonosta kielitaidostasi huolimatta.​ Itse asiassa, huono kielioppi voi jopa lisätä huumorin määrää elokuvakokemuksessa!​

– Miksi kielioppi opiskelee elokuvateatterissa?​
– Koska se haluaa parantaa lauseiden kohdistusta!

Bingewatching-elämyksiä

Rakuten TV⁚ssä voit bingewatchata suosikkisarjojasi tuntikausia.​ Eikä siinä vielä kaikki ⎼ voit myös tuntea ylpeyttä tekemästäsi maratonista.​ Pitkät katselusessiot voivat saada sinut tuntemaan olosi melkein kuin supersankariksi.​ Voit viitata itseesi nimellä ″Binge-Man″ tai ″Binge-Woman″ ja kävellä ylväästi kodissasi pitkillä televisiovastaanottimen liittymisajoilla.​

– Miksi television katsominen on parempi kuin elokuvissa käynti?​
– Koska televisiossa voit katsoa elokuvia näyttämättä liikaa ihmisen muotoiista rivitanssiaist tarjoavaa ruumistasi

Herkulliset eväät

Jotta elokuvaelämys olisi täydellinen, tarvitset tietenkin herkullisia eväitä. Rakuten TV⁚n ansiosta voit nauttia kaikista suosikkiherkuistasi kotisohvallasi olevan valkokankaan edessä.​ Voit nautiskella popcornista, nachoista, sipseistä ja vaikka koko pringles-rivistä.​ Ainoa ongelma on se, että päätät mikä herkku sopii parhaiten kunkin elokuvan tunnelmaan. No, ainakin jälkiruokaa ei tarvitse valita ⸺ se on aina jäätelön merkeissä!​

– Miksi popcorn on hyvä suoratoistopalvelun katsomisen kumppani?​
– Koska popcorn on salaperäinen ruoka, se ei ei koskaan kerro spoileria elokuvasta!

Vauhtia ja jännitystä

Urheiletko mieluummin sohvalla kuin kuntosalilla?​ Ei hätää, Rakuten TV⁚llä voit nauttia jännittävistä toimintaelokuvista ja jännityssarjoista samalla kun lojut sohvalla.​ Saat jännitystä ja adrenaliinia ilman minkäänlaista fyysistä ponnistelua. Pidäpähän huoli, että olet hyvin kiinni sohvassa ⎼ jännitysnäytäntö saattaa pidellä sinut otteessaan!​

– Miksi toimintaelokuvien katsominen on parempaa kuin itse toiminta?
– Koska voit nauttia upeista kohtauksistä käyttämättä lainkaan tahmeaa käsidesiä!​

Jos etsit unohtumatonta elokuvakokemusta, Rakuten TV on ehdottomasti oikea valinta.​ Se tarjoaa laajan valikoiman elokuvia, hupaisia kielivirheitä ja herkullisia eväitä. Kaikki tämä ilman riitoja ostoskeskuksen parkkipaikoilla tai ihmisvilinässä liikkumista.​ Joten heitä tossut jalasta, käperry mukavan viltin alle, ja laita Rakuten TV pyörimään!​

By Admin