WhatsApp on suosittu viestisovellus ympäri maailman, jota käytetään laajasti sekä henkilökohtaiseen että ammatilliseen viestintään.​ Yksi yleinen ongelma, johon WhatsApp-käyttäjät Android-laitteilla voivat törmätä, on se, että sovellus ei ilmoita uusista viesteistä.

On äärimmäisen tärkeää saada ilmoitukset uusista viesteistä WhatsAppissa, jotta käyttäjät voivat pysyä ajan tasalla saapuvista viesteistä ja vastata niihin nopeasti. Tässä artikkelissa tarkastellaan mahdollisia syitä siihen, miksi WhatsApp ei ilmoita uusista viesteistä Androidilla, ja annetaan ratkaisuja tämän ongelman korjaamiseksi.​

1.​ Ilmoitusten asetusongelma

Ensinnäkin, varmista, että ilmoitusten asetukset ovat oikein WhatsApp-sovelluksessa.​ Avaa WhatsApp-sovellus ja siirry Asetukset-valikkoon.​ Valitse täältä Ilmoitukset ja varmista, että Ilmoitukset ovat päällä ja että muut asetukset, kuten Ääni ja Värinä, ovat myös päällä.​ Tarkista myös, että keskustelujen ilmoitukset ovat päällä.​

2.​ Ei tarpeeksi muistia tai akkua

Toiseksi, WhatsApp-sovelluksella voi olla ongelmia ilmoitusten kanssa, jos laitteessasi ei ole tarpeeksi muistia tai akkua.​ Varmista, että laitteessasi on riittävästi vapaata muistia ja että akku ei ole tyhjä.​ Jos laitteessasi on vähän muistia tai akku on loppumassa, sovellus voi sulkeutua taustalla, mikä estää ilmoitusten toiminnan.​ Tyhjennä turhat tiedostot ja sovellukset laitteeltasi ja lataa akku tarvittaessa.​

3.​ Virheelliset sovellusasetukset

Kolmanneksi, WhatsApp voi olla ongelmia ilmoitusten kanssa, jos sovelluksen asetukset ovat virheelliset.​ Tämä voi tapahtua esimerkiksi, jos päivitit äskettäin sovelluksen uusimpaan versioon.​ Yksi tapa ratkaista tämä ongelma on poistaa WhatsApp-sovellus ja asentaa se uudelleen laitteeseesi.​ Tämä asentaa sovelluksen uuden version ja palauttaa sen oletusasetukset, mikä voi korjata ilmoitusongelman.​

4. Käyttöjärjestelmän päivitys

Neljänneksi, WhatsAppin ilmoitusongelmat voivat johtua myös käyttöjärjestelmän päivityksen puuttumisesta.​ Varmista, että käyttöjärjestelmäsi on päivitetty uusimpaan versioon.​ Päivitys voi parantaa sovelluksen yhteensopivuutta ja korjata ilmoitusongelmat.

Toivottavasti nämä vinkit auttavat ratkaisemaan ongelman, jossa WhatsApp ei ilmoita uusista viesteistä Androidilla.​ Muista tarkistaa ilmoitusten asetukset, varmistaa tarpeeksi muistia ja akkua laitteessasi, tarkistaa sovelluksen asetukset ja päivittää käyttöjärjestelmäsi tarvittaessa.​

By Admin