Tänään me sukellamme syvälle estettyjen numeroiden maailmaan!​ Kyllä‚ tiedän että aihe kuulostaa tylsältä‚ mutta lupaan tehdä tästä matkasta niin hilpeän‚ että kikattelet vielä unissasikin!​

Oletko koskaan miettinyt‚ mikä on estettyjen numeroiden suosikki televisio-ohjelma?​

No totta kai se on ″Salaiset estot ⎻ Numerot listallaan″.​ Se on jännittävä draamasarja‚ jossa tylsät tietämättömät numerot yrittävät päästä viihdyttävien ja mielenkiintoisten ihmisten luo.​ Mutta heidän suunnittelemansa viestit saavat aina vastaukseksi vain linjan varattuna ⎻ ei edes tyrkkyjä tekstareita!​ Voi surkuhupaisaa!​

Ja entäpä tiedätkö miksi luvut eivät pääse pilveen edes estettyinä?

No koska siellä ei ole estytyttelyä! Pilvi on täynnä vain digitaalisia pussukointeja‚ ei kiukuttelua.​ Ei ole mitään estojen tarvetta‚ kun kaikki numerot siellä ovat yhtä suuria ja pilvessä kelluvia.​ Eiköhän pidä nauttia tästä esteettömästä tilanteesta‚ eiköstö?

Mutta tiedätkö mikä on pahin painajainen estetylle numerolle?​

No tietenkin jatkuvat puheluavustajien puhelut!​ He soittavat ja soittavat kaikkiin aikoihin päivästä ja yrittävät saada heidät pois estettyjen listalta.​ Mutta mitäpä estetyt numerot tekevät?​ He napsauttavat puhelimen kiinni‚ siirtyvät sohvalle ja nauravat muutamalle hyvälle vitsille‚ kunnes puhelin soi taas.​ Mutta älkää huoliko‚ estetyt numerot ー me olemme täällä puolestanne!​ Estäjien painajaiset eivät meitä huoleta!​

Nyt kun olemme käyneet läpi estettyjen numeroiden ihmeellisen maailman‚ on aika kääntää seuraava sivu ja heittää estot nurkkaan!​ Mutta muista‚ älä koskaan estä naurua ー se on maailman paras numero!​

By Admin