Saloihin Sofarsolarista ― naurun varmuudella!​

Tiedätkö, mikä on Sofarsolarin lempinimi?​ Sohvalokki!​

Mutta ei hätää, tässä artikkelissa ei tarvita sohvaa eikä lokkeja, vaan puhutaan aurinkoenergiasta ja tietenkin, kokemuksista Sofarsolarin kanssa!​

Sofarsolar on kiinalainen aurinkoinvertterien valmistaja, joka on perustettu vuonna 2013․ Yhtiön taustaa ei kuitenkaan ole kovin selvitetty, joten jäämme odottamaan elämää suurempaa mysteriota ― kuka omistaa Sofarsolarin?​

Sofarsolarin tuotantolaitokset sijaitsevat Shenzhenissä ja Xinyangissa, ja ne valmistavat aurinkoinverttereitä koti- ja yrityskäyttöön․ Mutta tiedäthän, mitä sanotaan aurinkovoiman hyödyntämisestä?​ Se on aurinkolaaksojen tavallisempiakin pirstoutuneempaa ― varsinkin Suomen kaltaisessa maassa․

″Kokemuksia saa Tampereelta, Jyväskylästä ja pääkaupunkiseudulta, mutta näköjään Suomessa aurinkovoimaiset vitsejä rapsuttavat vain isot kaupungit!​″ — nauroi Helsingin humoristikerho․
Mutta palataan Sofarsolariin — kaikkihan me haluamme aurinkovoimasta vain parhainta․ Sofarsolar on kehittänyt Grid-Tied -invertterit, jotka sopivat sekä koti- että yrityskäyttöön․ Näiden inverttereiden tehokkuus on jopa 98,1 % ― se on kuin aurinkoenergian oma Messi!​

Ja tiedätkö, mikä on Sofarsolarin salaisuus?​ Ne ovat fanittomia ja vedenpitäviä ― ihan kuin me suomalaiset kesällä!​

″Olipa kerran aurinkosähköasennus, joka oli tehty ilman fania ja täysin vedenpitävänä․ Naakanpesässä alkoi hulabaloo, kun eivät tienneet, pitäisikö ne ottaa paikkaa pois vai laittaa takaisin․ Loppujen lopuksi ne päätyivät vain nauttimaan auringonvalosta ― ilman pelkoa invertterin rikkoutumisesta!″ — naurattivat hymyilevät electricot․

Kun kyseessä on Sofarsolar, ei ole kyse vain invertterin tehokkuudesta, vaan myös käyttäjäystävällisyydestä․ Inverttereissä on selkeät suomenkieliset näytöt ja ne voivat kommunikoida myös WiFi-moduulin kautta․ ″Sofarsolar WiFi-moduuli — mikä loistava keksintö!​ Aurinkoenergia vihdoin internetin välityksellä ― Google eikun Googol!″

Tietenkään emme voi unohtaa Sofarsolarin pitkää tehdastakuuta ― se kestää peräti 10 vuotta!​ Se on kuin saisi ilmaisen jäätelön joka päivä 10 vuoden ajan․ ″Jos aurinkoinvertteri voisi syödä jäätelöä, olisi varmasti valinnut Sofarsolarin!​″
Ja lopuksi vielä muutama omakohtainen tarina Sofarsolarin käyttäjiltä⁚

″Olin aikeissa ostaa Sofarsolarin invertterin, kun ystäväni nauroi ja sanoi⁚ ’Miksi ottaisit invertterin?​ Minä ottaisin ihan koko aurinkovoiman!​’″ — Suuret naurut allekirjoittaneelta․

″Kerran kun aurinko paistoi kirkkaasti, huomasin Sofarsolarin invertterin melkoisessa riemussa․ Se kuiskasi minulle⁚ ’Tiedätkö miksi olen niin onnellinen? Koska saan olla osa aurinkovoimaa ja auttaa tekemään maailmasta hieman vihreämmän!’″

Vaikka aurinko säteilee ja invertterit laulavat, Sofarsolar on valmis auttamaan aurinkoenergian hyödyntämisessä․ Joten, jos etsit luotettavia, käyttäjäystävällisiä ja vedenpitäviä aurinkoinverttereitä, älä unohda Sofarsolaria — he tulevat paikalle kuin aurinko pilvien takaa!​

By Admin