Spotify on yksi maailman suosituimmista musiikin suoratoistopalveluista‚ ja se tarjoaa laajan valikoiman musiikkia eri tyylilajeista.​ Palvelua voi käyttää sekä ilmaisena versiona että maksullisena premium-versiona.​ Spotify tarjoaa myös erilaisia tarjouksia ja etuja vanhoille asiakkailleen.

Tilattuasi Spotifyn premium-version

Vanhat Spotifyn premium-version asiakkaat voivat saada erilaisia tarjouksia ja etuja.​ Näitä etuja voivat olla esimerkiksi alennukset jäsenyyden hinnasta tai ilmaiset kuukaudet. Spotify lähettää vanhoille asiakkaille säännöllisesti erilaisia tarjouksia ja etuja sähköpostitse.​

Kanta-asiakasohjelma

Spotifylla on myös kanta-asiakasohjelma‚ jonka avulla vanhat asiakkaat voivat saada lisäetuja ja alennuksia.​ Ohjelmaan liittyminen on helppoa‚ ja se antaa pääsyn erilaisiin etuihin‚ kuten vip-tapahtumiin‚ eksklusiivisiin konserttikiintiöihin ja ennakkokuunteluihin.​

Individuaaliset tarjoukset

Spotify pyrkii tarjoamaan vanhoille asiakkailleen myös yksilöllisiä tarjouksia.​ Palvelulla on mahdollisuus seurata käyttäjän kuunteluhistoriaa ja musiikkimakua‚ joten se voi tarjota juuri sinulle sopivia etuja ja tarjouksia. Näitä voivat olla esimerkiksi tarjoukset suosikkiartistisi keikoille tai uusien albumien ennakkokuuntelu oman musiikkimaun perusteella.​

Uusien palveluiden testaaminen

Spotifylla on tapana tarjota vanhoille asiakkailleen myös mahdollisuus testata uusia palveluita. Tällaisia palveluita voivat olla esimerkiksi uudet soittolistat‚ podcastit tai musiikkigenret.​ Näin vanhat asiakkaat pääsevät tutustumaan uusiin ominaisuuksiin ja mahdollisesti löytämään uutta musiikkia tai sisältöä.​

Tarjousten lunastaminen

Jos olet vanha Spotifyn premium-version asiakas ja haluat hyödyntää saatavilla olevia tarjouksia ja etuja‚ kannattaa pitää silmällä sähköpostiasi.​ Spotify lähettää tarjoukset yleensä suoraan käyttäjän antamaan sähköpostiosoitteeseen. Tarjouksissa on yleensä ohjeet siitä‚ miten etua voi hyödyntää tai kuinka tarjous lunastetaan.​

Spotify tarjoaa vanhoille asiakkaille erilaisia tarjouksia ja etuja premium-jäsenyyden ylläpitämiseksi ja kannustamiseksi.​ Jos olet vanha asiakas‚ kannattaa siis seurata aktiivisesti sähköpostia ja hyödyntää mahdolliset tarjoukset‚ jotka sopivat juuri sinun musiikkimakuusi.​

By Admin