TechBBQ, kutsutaan myös nimellä TechBB, on tärkein startupeja ja innovaatioita käsittelevä tapahtuma Tanskassa ja Suur-Kööpenhaminassa. Se pidetään joka syyskuu ja se tuo yhteen teknologian alan ammattilaisia, yrittäjiä, sijoittajia ja muita alan toimijoita ympäri maailmaa.​ Tapahtuma tarjoaa loistavan tilaisuuden verkostoitumiseen, uusien teknologioiden tutkimiseen sekä mahdollisuuden löytää tulevaisuuden asiakkaita, sijoittajia, yhteistyökumppaneita ja työntekijöitä.​

Tapahtuman alkuperä ja kasvu

TechBBQ aloitti vuonna 2013 pienimuotoisena grillijuhlana Kööpenhaminassa.​ Vuosien mittaan tapahtumasta on kasvanut Pohjoismaiden suurin laatuaan. Joka syksy tapahtuma houkuttelee yhä enemmän osallistujia eri puolilta maailmaa.​ TechBBQ⁚n tavoitteena on yhdistää teknologia ja ″hygge″, tanskalainen käsite kodikkuudesta ja viihtyvyydestä, luomalla rento ja inspiroiva ilmapiiri tapahtumaan osallistuville.​

Teknologia ja innovaatiot

TechBBQ tarjoaa osallistujilleen mahdollisuuden tutustua uusimpiin teknologioihin ja innovaatioihin.​ Tapahtumassa esitellään uusimpia tuotteita, palveluita, sovelluksia ja ratkaisuja eri aloilta, kuten tekoäly, lohkoketjuteknologia, robotiikka, bio- ja ympäristöteknologia, terveysteknologia, liikkuvuusratkaisut ja paljon muuta. Alan asiantuntijat ja vaikuttajat jakavat tietoaan ja näkemyksiään tulevaisuuden trendeistä ja haasteista.

Koulutusohjelma yrittäjille

TechBBQ⁚n järjestämä koulutusohjelma tarjoaa startupeille ja yrittäjille arvokasta tietoa ja tukea.​ Ohjelma sisältää koulutusistuntoja, erikoistapahtumia, verkostoitumismahdollisuuksia, ilmaisia TechBBQ-lippuja sekä ″matchmaking″-istunnon kokeneiden sijoittajien kanssa.​ Koulutusohjelma toteutetaan toukokuun ja syyskuun välillä ja sen tavoitteena on auttaa startup-yrityksiä kasvamaan ja menestymään.​

TechBBQ ⎯ Kokemus luovuuden ja innovaation ympärillä

TechBBQ on paikka täynnä energiaa, luovuutta ja innovaatioita.​ Tapahtuma tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden verkostoitua, oppia uutta ja löytää tärkeitä kontakteja.​ TechBBQ yhdistää huippuosaajat, keksijät, yritykset ja sijoittajat yhteen, luoden inspiroivan ja innostavan ilmapiirin, joka edistää teknologian ja innovaatioiden kehittymistä ja käyttöönottoa.​

1305 merkkiä jäljellä

By Admin