Tero Laihasen kuolinsyy


Tero Laihanen oli suositun Akaalaisen eurodance-yhtyeen Choralen perustajajäsen, säveltäjä ja sanoittaja. Valitettavasti Tero Laihanen on menehtynyt, ja hänen kuolinsyystään on tiedotettu julkisuuteen.​

Yhtye itse on tiedottanut asiasta bändin Facebook-sivulla ja Instagramissa.​ Tarkkoja tietoja Tero Laihasen kuolinsyyhyn liittyen ei ole vielä julkaistu.​ Kuolemasta kerrottiin marraskuussa, ja se on herättänyt surua ja liikutusta eurodance-musiikin kuuntelijoiden keskuudessa.​
Tero Laihanen perusti Choralen yhdessä Markus Aholan kanssa vuonna 2000. Yhtyeen suosio kasvoi nopeasti, ja he saavuttivat suuren suosion eurodance-musiikin ystävien keskuudessa.​ Choralen musiikkia levitettiin aluksi MP3-palvelu Mikseri.​netin kautta, mutta myöhemmin yhtye allekirjoitti levytyssopimuksen Scandinavian A1 Musicin kanssa.​

Tero Laihanen ansaitsi tunnustusta panoksestaan eurodance-musiikin parissa.​ Hän oli myös graafikko ja valokuvaaja, ja hänen työtään arvostettiin laajasti.​ Tero Laihasen kuolema on suuri menetys musiikin ja taiteen maailmassa.​

Odotamme edelleen virallista tiedotusta Tero Laihasen kuolinsyyhyn liittyen.​ Tiedon jakaminen julkisuuteen kuolemansyystä on kuitenkin aina herkkä aihe, joten sen käsittely tulee tehdä harkiten ja kunnioittaen Laihasen perhettä ja läheisiä. Tällä hetkellä on tärkeää osoittaa myötätuntoa ja tukea Choralen jäseniä ja Tero Laihasen läheisiä tässä vaikeassa ajassa.​

By Admin