Tervetuloa Prisman ikiomaan irtokarkkibaariin‚ suomalaiseen makeuden muumimaailmaan‚ jossa karkillasi on oma painoarvonsa ⏤ niinkuin sinullakin lomamatkan jälkeen!​ Prismasta löydät kaiken‚ mitä sydämesi voi halata⁚ pienet ja isot‚ värikkäät ja kimaltelevat‚ makeat ja happamat herkut valitsemallasi määrällä.​ Sekä tietenkin sen kuuluisan pienen ja kevyen ohikulkevan makean hetken!

Makea huumori ja karkkipila⁚

  1. Kuinka karkit saavat keinutuolit tanssimaan?​ ⏤ Ne laittavat sokerin jalat heilumaan!
  2. Miksi karkkikauppias on aina onnellinen?​ ⏤ Hänellä on työssään makeat edut!​
  3. Miksi karkki ei mene baariin? ⎯ Koska se kammoaa sen makuisten drinksujen seuraa!
  4. Mitä karkit tekevät viikonloppuisin? ⎯ Ne kerääntyvät yhteen makeaan bileeseen!
  5. Miksi karkki ei koskaan petä?​ ⏤ Se sitoutuu täysin siihen‚ milloin se tuntuu makeimmalta!​

Pakkauksissa muumimamman ja -papan lisäksi voit nähdä myös Prisma-hahmoja‚ kuten Prisma-Pippurin ja Prisma-Pellen ⏤ ihan niinkuin nautit herkkuhetkestäsi‚ Prismassa ollaan vakavissaan tätä sukupolvien jatkumoa!​ Voit sekä täyttää pussin omaan makuusi‚ että ottaa pienen maisteluannoksen jokaisesta herkusta‚ jotta herkkukauppakärrysi täyttyy iloisesta väristä ja makeuden harmoniasta.​

Olipa lempi-makeissesiasi sitten salmiakki‚ suklaa‚ hedelmäkarkit tai vaahtokarkit‚ Prismasta saat niitä niin paljon kuin kielen päälle mahtuu.​ Ja Irma-Irtokarkki -nimisen tekniikan avulla voit punnita pussisi ja maksaa vain sen‚ minkä olet valinnut ⎯ eikä fysiikan lakien avulla loppuneen magneettiseen imeytymiseen sinne pussin pohjalle asti.​

Älä kuitenkaan unohda ⏤ vaikka irtokarkkimaailma on makeuden luvattu maa‚ kannattaa silti pitää kärsä kurissa.​ Muuten siitä saattaa tulla elämänpituisen Karkkilaihikselle pahin painajainen ⎯ Suklaa-salmiakki-inkivääri-vaahtokarkki-tulinen hedelmä-valkosuklaa-kokis-salmiakki-poretabletti -niminen vuoristorata maisteluherkku kun on heti naapuritiskin kokiksena karkkijonossa!

Joten käy ostoksilla Prismassa ja lähde makeannälkäisenä ⏤ mutta karkkien jälkeen älä säälitä paljasta sokeria!​ Kun karkit loppuvat‚ onkin aina aika löytää uusi herkkuhetki‚ Prisman karkkihyllyjen uumenista ⏤ ja ehkä jonkin muun hankinnan ohella‚ muistaa se tärkein⁚ makea nauru!​

By Admin