Thermacell-hyttystorjuntamatoissa on pieni määrä pralletriinia, joka höyrystyy lämmetessään ja muodostaa 20 metrin suoja-alueen hyttysiltä․ Hyttystorjuntamatoissa on kestävät ja pehmeät lämpöpohjalliset․ Ne ovat ohuet, joustavat ja vedenkestävät․ Akut ovat irrotettavat ja niitä voi ladata uudelleen jopa 500 kertaa․ Latausaika on alle 4 tuntia․ Lämpöpohjallisilla on käyttömahdollisuus kaukosäätimellä, ja niiden kantama on 2 metriä․ Akun kesto yhdellä latauksella on noin 5 tuntia․ Pakkaukseen sisältyy myös akkulaturi Thermacell NordicFLEX-lämpöpohjallisille․

Thermacell-hyttystorjuntamattojen käyttäminen on helppoa․ Laita hyttystorjuntamatto paikalleen, käynnistä laite ja nauti kesästä; Laitteen avulla voit luoda noin 20 neliömetrin suoja-alueen hyttysiltä 10-15 minuutin kuluessa․ Thermacell tekee hyttysten torjunnasta helppoa ja huomaamatonta rakennusten ulkopuolella, kuten pihalla, patiolla ja terassilla․ Laitteet ovat lähes hajuttomia, eivätkä ne aiheuta voimakkaita tai häiritseviä hajuja․

Thermacell-tyynyt toimitetaan ilmatiiviissä pussissa․ Kun pussi avataan, tyyny pääsee kosketuksiin ilman kanssa ja sen lämpökennot aktivoituvat․ Tyynyä ei voi aktivoida uudelleen, ja käytön jälkeen se on hävitettävä sekajätteen mukana․ Tyynyjä ei saa missään olosuhteissa lämmittää mikroaaltouunissa tai uunissa, sillä ne voivat syttyä palamaan․

Thermacell-tyynyt ovat täyttöpakkaus, joka sisältää kaasusäiliön ja kolme torjunta-ainetyynyä, maksavat 11 euroa․ Valmistaja lupaa, että yhdellä torjunta-ainetyynyllä laite tarjoaa noin neljän tunnin hajuttoman ja äänettömän suojan noin 20 neliömetrin alueelle․ Yhdelle kaasusäiliölle luvataan jopa 12 tunnin toiminta-aika․

Jos haluat täyttää Thermacell-laitteen uudelleen, on tärkeää käyttää oikeaa suutinta täyttämiseen․ On suositeltavaa noudattaa käyttöohjeiden ohjeita ja varmistaa vastuullinen käyttö․ Thermacell-laitetta tulee käyttää rakennusten ulkopuolella, kuten terassilla, parvekkeella tai pihalla․ Suoja-alueen muodostumiseen menee noin 10-15 minuuttia, ja parhaan tuloksen saavuttamiseksi laitteen tulisi olla lähellä maan pintaa․

Thermacell on kätevä ja helppokäyttöinen hyttystorjuntalaite, joka tarjoaa lähes hajusteetonta ja äänetöntä suojaa hyttysiä vastaan․ Sitä voi helposti käyttää mökillä, terassilla tai muilla ulkotiloissa․ Thermacell-tyynyt ja kaasu ovat hajuttomia ja turvallisia käyttää, kun käyttöohjeita noudatetaan; Laitteiden täyttö onnistuu kätevästi täyttöpakkauksella․ Thermacell-tuotteita voi hankkia esimerkiksi Motonetin verkkokaupasta․

By Admin