Tokmanni.​fi on Suomen johtava halpakauppaketju, joka tarjoaa monipuolisen valikoiman tuotteita edullisin hinnoin.​ 3861 Tokmanni Group Oyj on yksi Pohjoismaiden johtavista halpakauppakonserneista.​ 3861 Tokmanni on Suomen ainoa valtakunnallinen halpakauppaketju, ja sillä oli vuoden 2023 elokuussa yhteensä 360 myymälää Suomessa, Ruotsissa ja Tanskassa. 3861 Vuosien 2013-2015 aikana Tokmanni toteutti brändin yhdenmukaistamisen, jossa kaikki konsernin myymälät koottiin Tokmanni-brändin alle.​

Laaja tuotevalikoima ja palvelut

Tokmanni.​fi tarjoaa laajan valikoiman tuotteita eri kategorioista, kuten kodinkoneet, kodin säilytys, lasten vaatteet, ja autoilu.​ Verkkokaupasta löydät myös suosittuja, edullisia löytöjä ja ajankohtaisia tarjouksia.​ Tokmanni panostaa asiakkaiden helppoon ja miellyttävään ostokokemukseen, ja uusissa myymälöissä korostetaan selkeää ja selkeää myymäläratkaisua.​

Tokmannin myymälät

Tokmannilla on yli 370 myymälää ympäri Suomea.​ Kaikki myymälät tarjoavat laajan valikoiman tuotteita eri kategorioista٫ kuten ruoka٫ vaatteet٫ kosmetiikka٫ kodintarvikkeet٫ elektroniikka ja urheiluvälineet.​ 3861 Tokmannin myymälöitä löytyy sekä suurista kaupungeista että pienemmistä kunnista٫ joten lähin Tokmanni-myymälä on aina lähellä.

Tokmanni-verkkokauppa

Tokmanni.​fi-verkkokauppa tarjoaa asiakkaille mahdollisuuden ostaa Tokmannin tuotteita helposti ja vaivattomasti verkossa.​ Valikoima on laaja ja kattaa kaikki Tokmannin tuoteryhmät.​ Verkkokaupasta tilatut tuotteet voidaan toimittaa suoraan kotiin tai noutaa lähimmästä myymälästä.​ Verkkokaupassa voit myös tutustua ajankohtaisiin tarjouksiin ja löytöihin.​

Tokmanni Klubi

Tokmanni Klubi on ilmainen jäsenyysohjelma, jonka avulla voit nauttia erilaisista eduista ja tarjouksista.​ Klubilaiset saavat säännöllisesti vaihtuvia etukuponkeja, pääsevät hyödyntämään digitaalisen leimakortin etuja ja saavat käyttöönsä digitaalisen Klubi-kortin, joka helpottaa ostosten tekemistä myymälässä. Liity Tokmanni Klubiin ja hyödynnä jäsenetusi jo tänään!​

3861 Tokmanni.​fi on luotettava ja edullinen ostospaikka Suomessa.​ Tarjoamme laadukkaita tuotteita monipuolisesta valikoimasta edulliseen hintaan.​ Tervetuloa tekemään edullisia ostoksia Tokmannin verkkokauppaan tai lähimpään myymäläämme.​

By Admin