Welho sähköposti

Welho sähköposti on DNA⁚n tarjoama sähköpostipalvelu, joka on saatavilla laajakaista-asiakkaille.​ Welho sähköposti on turvallinen ja helppokäyttöinen, ja sitä voi käyttää verkkosivuilla, mobiililaitteella tai sähköpostiohjelmalla.​ Palveluun voi kirjautua omalla käyttäjätunnuksella ja salasanalla webmail.​welho.com -sivuston kautta.​

Welho sähköpostissa on 200 MB⁚n sähköpostilaatikko, joka tarjoaa riittävästi tilaa sähköpostien säilyttämiseen.​ Palvelussa on myös mahdollisuus lukea ja lähettää sähköposteja mobiililaitteella, joten voit tarkastella sähköpostejasi missä ja milloin tahansa.​

Welho sähköpostin käyttö on erittäin helppoa. Voit lukea ja lähettää sähköposteja suoraan webmail.​welho.com -sivuston kautta ilman erillistä ohjelmistoa. Voit myös käyttää suosittuja sähköpostiohjelmia, kuten Outlook, Apple Mail tai Thunderbird, asentamalla tarvittavat asetukset.​

Welho sähköpostin käyttöliittymä on selkeä ja käyttäjäystävällinen.​ Voit hallinnoida sähköpostitilejäsi, luoda kansioita ja järjestää sähköposteja helposti ymmärrettävällä käyttöliittymällä. Voit myös asettaa automaattisia suodattimia ja sääntöjä, joiden avulla voit hallita ja järjestää sähköposteja tehokkaasti.​

Welho sähköposti tarjoaa myös vahvan tietoturvan.​ Käyttäjät voivat luottaa siihen, että heidän sähköpostinsa ja henkilökohtaiset tiedot ovat turvassa.​ Welho sähköposti käyttää salattua yhteyttä ja suojausmenetelmiä, jotta sähköpostitietosi pysyvät turvassa.​

Jos tarvitset apua tai lisätietoja Welho sähköpostin käytöstä, voit ottaa yhteyttä DNA⁚n asiakaspalveluun; Asiakaspalvelu palvelee arkipäivisin klo 8-18 ja lauantaisin klo 9-16⁚30.​ Voit myös vierailla DNA⁚n verkkosivuilla, joilta löydät usein kysytyt kysymykset ja ohjeet Welho sähköpostin käytöstä.

Welho sähköposti on luotettava ja käyttäjäystävällinen sähköpostipalvelu, joka tarjoaa helpon tavan lukea ja lähettää sähköposteja.​ Voit luottaa siihen, että Welho sähköposti pitää tiedot turvassa ja mahdollistaa sähköpostien hallinnan helposti ja tehokkaasti.​

By Admin