Tervetuloa lukemaan artikkeliamme Welho Webmailin sisäänkirjautumisesta.​ Welho Webmail on Soneran tarjoama sähköpostipalvelu, joka mahdollistaa sähköpostien lähettämisen, vastaanottamisen ja hallinnoinnin.​ Tässä artikkelissa käymme läpi Welho Webmailin sisäänkirjautumisen vaiheet ja annamme vinkkejä ongelmatilanteisiin.​

1.​ Url-osoite

Ensimmäiseksi tarvitset Welho Webmailin sisäänkirjautumisesta url-osoitteen.​ Voit käyttää webmailia kirjautumalla Soneran sivuille osoitteessa https://www.​soneraverkko.fi/webmail.​ Kirjoita selaimen osoiteriville tämä url ja paina enter.​

2.​ Käyttäjätunnus ja salasana

Kun sivusto avautuu, näet kirjautumislomakkeen.​ Syötä lomakkeeseen käyttäjätunnuksesi ja salasanasi.​ Käyttäjätunnus on yleensä sähköpostiosoitteesi, joka päättyy ″@welho.​fi″. Salasanan tulee olla se, jonka valitsit kirjautumista varten.

2.​1.​ Unohtunut salasana

Jos olet unohtanut salasanasi, voit klikata kirjautumislomakkeessa olevaa linkkiä ″Unohditko salasanasi?​″.​ Tämä vie sinut salasanan palauttamissivulle, jossa voit syöttää sähköpostiosoitteesi.​ Ohjeet salasanan palauttamista varten lähetetään sähköpostiisi.​

3.​ Sisäänkirjautuminen

Kun olet syöttänyt käyttäjätunnuksesi ja salasanasi, paina kirjautumisnappia. Kirjautumisen jälkeen sinut ohjataan suoraan Welho Webmailin pääsivulle, jossa näet sähköpostiviestisi ja voit hallinnoida niitä.​

3.1.​ Ongelmatilanteet

Mikäli kohtaat ongelmia kirjautuessasi Welho Webmailiin, kannattaa tarkistaa seuraavat asiat⁚

  • Tarkista, että olet syöttänyt käyttäjätunnuksen ja salasanan oikein.​ Käyttäjätunnus tulee olla sähköpostiosoitteesi ″@welho.​fi″ -päätteellä.​
  • Varmista, että internet-yhteytesi toimii moitteettomasti.​
  • Jos olet unohtanut salasanasi, käytä salasanan palauttamiseen tarkoitettua toimintoa, kuten edellä mainittiin.​
  • Mikäli ongelmat jatkuvat, voit ottaa yhteyttä Soneran asiakaspalveluun saadaksesi apua.​

Toivottavasti tämä artikkeli auttoi sinua Welho Webmailin sisäänkirjautumisessa ja ratkaisi mahdolliset ongelmatilanteet.​ Mikäli sinulla on lisää kysymyksiä tai tarvitset apua, ota rohkeasti yhteyttä Soneran asiakaspalveluun.​

By Admin