Tervetuloa lukemaan hauskoja tarinoita koulukavereista ja heidän ihmeellisistä kirjautumisyrityksistään!​ Olet varmasti itsekin kokenut tilanteita, joissa koulukaverit tekevät jotain niin erikoista, että on vaikea olla nauramatta.​ No, tässä on oma tarinani koulukaveristani Mirkusta ja hänen sähläyksistään kirjautuessaan erilaisiin palveluihin.​ Toivottavasti saat tästä pari hyvää naurahdusta!​

Vanha kunnon Salasanakoppi

Muistatteko vielä sen vanhan kunnon Salasanakopin, johon kirjautuminen oli aina yhtä kamalaa?​ No, Mirkuhan tietysti päätti kokeilla onneaan siellä.​ Hän oli varma, että tiesi salasanansa ulkoa, joten hän kirjoitti sen ylös ja meni kopin luo.​ Mutta voitte arvata mitä tapahtui?​ Salasana oli väärä!​ Mirku oli unohtanut kirjoittaa ison alkukirjaimen pieneksi ja pienet loppukirjaimet isoksi. Kuvitelkaa tilanne, kun hänen kädet puristivat näppäimistöä ja hän yritti ääntää merkityksettömän sanaa eri tavalla toivoen joitakin ihmeellisiä tuloksia.​ Ei muuten toiminut!​

Facebook-farssi

Oletko koskaan yrittänyt kirjautua Facebookiin ja onnistunut kirjoittamaan käyttäjätunnuksen väärin? No, Mirku onnistui tässä temppujen temmellyksessä niin dramaattisesti, että hänen nimimerkkinsä kuului vähän eri genreen kuin hän toivoi. Sen sijaan oli vähän sellainen nimi, joka sopisi keskiaikaiseen roolipeliin tai mahdollisesti jopa villin lännen lakiin.​ Mutta eipä hätää, Mirku sai sen korjattua ja pääsi vihdoin jatkamaan some-selailuaan, vaikkakin hieman punastuneena.​

Gmail-virhe

Kun Mirku halusi kirjautua Gmailiin, hän kohtasi odottamattoman ongelman.​ Näppäimistöltä lipsahti ja hän kirjoitti vahingossa käyttäjätunnuksen väärin. Mitä teki Mirku? No, hän yritti tietenkin muistaa salasanansa, joka ei todellakaan auttanut, koska hän ei muistanut salasanaansa.​ Se johti luonnollisesti turhautuneeseen nauruun ja peilikuvaan, jonka tunteet vaihtelivat epätoivasta häpeään.​

Unohtunut opiskelijakortti

Puhuessaan kirjautumisvirheistä ei voi unohtaa Mirkun kokemusta unohtuneesta opiskelijakortista.​ Hän päätti mennä lounaalle koulun ruokalaan, mutta unohti opiskelijakorttinsa kotiin.​ Kun hän yritti selittää tilannetta, ruokalan henkilökunta kurtisti kulmiaan ja kysyi⁚ ″Mikä on nimesi?​″ Mirku vastasi rehelisesti⁚ ″No minun nimi on Mirku, minun pitäisi olla koulukaveri täällä″. Kyllä, voitte vain kuvitella reaktiot ruokalan henkilökunnalta!​

Toivottavasti nämä tarinat saivat sinut nauramaan. Koulukaverit voivat olla melkoisen tapauksia, kun he yrittävät kirjautua erilaisiin palveluihin.​ Onneksi voi aina oppia virheistään ja nauraa itselleen.​ Ja muista, että joskus jopa kirjautumisyrityksissä voi piillä hupaisia tilanteita ja vitsien aiheita.​

By Admin