St1 tarjoaa asiakkailleen laadukkaita autopesupalveluita ympäri Suomea․ St1⁚n ja Shell-asemien yhteydessä toimivat Perfect-autopesulat tarjoavat ammattitaitoista autonpesua vuodenaikojen mukaan räätälöityjen pesuohjelmien avulla․

Perfect-autopesut vuodenaikojen mukaan

Perfect-autopesut on suunniteltu vastaamaan eri vuodenaikojen haasteisiin ja niille tyypilliseen likaan․ Kesällä siitepölyt ja hyönteiset aiheuttavat ylimääräistä rasitusta auton maalipinnalle, kun taas talvella liukkauden torjuminen jättää jälkensä auton ulkopintaan․ Perfect-autopesuohjelmat on suunniteltu puremaan juuri näihin eri vuodenajoille tyypillisiin haasteisiin, jotta autosi pysyy puhtaana ja hyvässä kunnossa läpi vuoden․

Laaja pesuverkosto

St1⁚n ja Shell-asemiin liittyvät Perfect-autopesulat muodostavat Suomen suurimman pesuverkoston․ Yhteensä yli 70 pesupistettä tarjoavat kätevän ja helpon tavan pitää autosi puhtaana․ Pesut sijaitsevat ympäri Suomen eri paikkakunnilla, joten lähimmän pesupisteen löytäminen ei ole ongelma․

Osta autopesut helposti verkkokaupasta

Perfect-autopesujen ostaminen on tehty asiakkaillemme mahdollisimman helpoksi․ Autopesut voi ostaa kätevästi verkkokaupasta ja pesukoodit ovat voimassa 5 kuukautta kaikilla St1⁚n ja Shell Perfect-pesuasemilla․ Verkkokaupasta löydät myös tietoa eri pesuvaihtoehdoista ja voit valita juuri sinun autollesi sopivan pesuohjelman․

St1 Pesut yritysasiakkaille

St1 tarjoaa myös yritysasiakkailleen räätälöityjä pesuratkaisuja․ St1 Yritysasiakkaan uutiskirjeen tilaamalla saat ajankohtaista tietoa tarjouksista ja palveluista․ St1 Yrityskortti käy kaikilla yli 400 St1⁚n ja Shell-asemilla Suomessa, ja asiakkaat saavat alennusta polttoaineista St1-asemien lisäksi myös palvelevilta Shell-asemilta․

Yhteystiedot

Mikäli sinulla on kysyttävää tai haluat antaa palautetta St1⁚n tai Shell-asemista ja autopesupalveluista, voit ottaa yhteyttä asiakaspalveluun․ Voit täyttää yhteydenottolomakkeen osoitteessa www․st1․fi/yhteystiedot ja välittää viestisi suoraan asiakaspalveluun․ St1 haluaa olla helposti lähestyttävä ja tarjoaa useita tapoja olla yhteydessä asiakkaisiinsa․

By Admin