Vinkkejä BigBoxin käyttöön

BigBox on monipuolinen ja käytännöllinen työkalu, jolla voit hallita erilaisia toimintoja ja tehtäviä.​ Tässä artikkelissa jaamme sinulle muutamia vinkkejä, joiden avulla voit käyttää BigBoxia tehokkaasti ja hyödyntää sen tarjoamia mahdollisuuksia.​

1. Näkymän vaihtaminen⁚
Avaa BigBoxin valikko ja siirry kohtaan Näkymät.​ Voit vaihtaa teeman Yhdistettyyn. Valitse myös Peliluettelonäkymä ja Alustaluettelonäkymä johonkin esillä olevista näkymistä.​ Varmista, että BigBoxin asetuksissa Peliluettelon näyttöotsikko on käytössä.​ Älä koskaan muuta teemakansion nimeä!​
2; Turvallisuus⁚
BigBox Storage tarjoaa 24/7 turvaa. Tilat ovat hyvin valaistuja ja niissä on edistyksellisiä varashälyttimiä, kuten liiketunnistimia ja reunahälyttimiä.​ Lisäksi jokainen BigBox on erikseen lukittuna ylimääräisen turvallisuuskerroksen luomiseksi.​

3.​ Siirrettävät varastot⁚
BigBox Storage tarjoaa siirrettäviä varastoja San Diegon alueella.​ Varasto toimitetaan suoraan osoitteeseesi ilman tarvetta vuokrata, lastata tai purkaa. Voit helposti koordinoida varastoinnin ja kuljetuksen eri Yhdysvaltojen kaupunkien välillä.

4. BigBox Premium⁚
BigBoxin Premium-versio tarjoaa entistä enemmän mukautusominaisuuksia sekä hienostuneen BigBox-tilan arkadikaapeleille. Päivitä Premium-versioon saadaksesi parhaan pelien käynnistimen ja järjestäjän Windowsille.​

5.​ Koulutussovellus⁚
BIGBOX on koulutussovellus, joka tarjoaa lasten englannin oppimiseen videoita, sanakortteja ja mini-pelejä.​ Sovelluksessa on yli 10 000 videotallennetta, 3000 sanakorttia ja 1200 ilmausta eri sisällöntarjoajilta.

6.​ LaunchBox⁚
LaunchBox on ohjelma, joka toimii DOSBoxin, emulaattorien ja PC-pelien kanssa.​ Se on kannettava pelitietokanta ja käynnistin, joka perustuu laatikkotaiteeseen.​ Opettele lataamaan, asentamaan ja käyttämään LaunchBoxin ominaisuuksia, kuten Kodi Plugin BigBoxia varten.​

Näiden vinkkien avulla voit käyttää BigBoxia tehokkaasti ja hyödyntää sen tarjoamia mahdollisuuksia.​ Muista tutustua BigBoxin ominaisuuksiin ja räätälöidä se omien tarpeidesi mukaan.​ Hyödynnä myös BigBox Storagen tarjoamia turvallisia varastointi- ja kuljetuspalveluita.​ Onnea BigBoxin käytössä!​

By Admin