Hedman Partners kiristyskirje 2023 — Nauruhermojen kuningaskunta

Niin se on taas tapahtunut ー Hedman Partnersin kiristyskirje on saapunut postilaatikkoon.​ Vuosi on 2023‚ ja kiristyskirjeiden lähettäminen tuntuu olevan Hedman Partnersin päätoimiala.​ Mutta älä huoli‚ tämän artikkelin avulla saat suojattua nauruhermosi ja muutaman hyvän naurun kiristyskirjeen aiheuttamien huolien keskellä.

Ennen kuin pureudumme asiaan syvemmin‚ anna kun kerron sinulle vitsin.​ Mikä on kiristyskirjeen lempielokuva?​ No tietenkin ″Takaisin tulevaisuuteen″! Eihän siinä kiristyskirjeessä ole mitään uutta tai tulevaisuuteen suuntautuvaa.​ Se on aina samat vanhat jutut⁚ ″lataat laittomasti″‚ ″maksa tai muuten″ ja niin edelleen. Hedman Partners taitaa olla Stepen oppipoika‚ joka ei keksi mitään oikeasti uutta tai luovaa.​

Mutta mitä tehdä‚ kun Hedman Partnersin kiristyskirje putkahtaa postilaatikkoon?​ Ensinnäkin‚ älä panikoi.​ Kiristyskirjettä ei kannata ottaa liian vakavasti.​ Se on kuin pullantuoksu talonpojan leivinpajasta — saa unelmoimaan paremmista paikoista‚ mutta todellisuudessa siitä ei kannata välittää.

Mitä ei kannata tehdä kiristyskirjeen saapuessa?​

  • Älä heitä tietokonetta ikkunasta — se ei ole ratkaisu mihinkään‚ paitsi uuden tietokoneen hankkimiseen.​
  • Älä ryhdy salailemaan tietojasi.​ Ei tarvitse kaivautua metsään piilopirtille ja käyttää viittä eri VPN-palvelua samanaikaisesti. Heh‚ luulet kai‚ että olet Jason Bourne?​
  • Älä lähde pakomatkalle Karibialle.​ Sinun taloutesi ei kestä sitä‚ ja lopulta joudut palaamaan todellisuuteen kotisohvallesi. Ja kohta saatat saada vielä pari ekstralaskua matkantarpeistasi.​

Sen sijaan voit rentoutua ja nauraa Hedman Partnersin kiristyskirjeelle.​ Hauskaa on esimerkiksi miettiä‚ että mitäköhän he oikein tarkoittavat sanoessaan ″lataat laittomasti″?​ Aivan kuin meillä olisi joku Roska-Flix -tilaus tai alkuperäisversiot Strömsöstä ovat rahaa maksavia busineksia.​

Entäpä ne ″vakavat seuraamukset″‚ joista kirjeessä uhkaillaan?​ Oletko kuullut siitä uudesta hittibiisistä‚ ″Hedman-partners-boogie″?​ Se on tanssi‚ jossa me kaikki laitamme kännykän värinätilaan ja tanssimme villisti ympäri taloa.​ Hedman Partnersin uhkaukset eivät ole sen arvoisia‚ että niitä pitäisi ottaa vakavasti.​

Kuinka vastata Hedman Partnersin kiristyskirjeeseen?

Kaikki Firma-Farssit voivat unohtua.​ Älä vaivaudu vastaamaan heille kirjeitse tai sähköpostitse.​ He eivät kuitenkaan kuuntele mitä sanot‚ joten eikö olisi hauskempaa käyttää omaa luovuutta vastatakseen? Voit esimerkiksi kirjoittaa heille runon tai väsätä heille omalaatuisen vitsin. Miksi et kertoisi heille vitsiä⁚ ″Miksi kiristyskirjeet eivät harrasta stand-upia? Ne eivät käsitä vitsiä käsitteistä!″.​ Tuskinpa tuollaisen vitsin jälkeen jaksavat enää jatkaa kiristelyä.

Jotkut suosittelevat myös vastaamaan kirjeeseen paluupostissa; Ei suoraa vastausta‚ vaan kirjallisia ″terveisiä″.​ Voit lähettää heille esimerkiksi pullonpostia‚ muutaman valokuvan lähimaastosi jäniksistä tai vaikka herätyskellon.​ Saavathan he edes jotain hauskaa luettavaa tai katsottavaa sen sijaan että jahkaisivat kiristyskirjeiden äärellä.​

Loppujen lopuksi Hedman Partnersin kiristyskirjeet ovat vain hyvin omaperäisiä yritysmaailman huumorinurkkauksia.​ Mutta kun ihan oikeasti‚ rahat ja resurssit voisi suunnata johonkin järkevämpäänkin.

Niin että se siitä ー hedman partnersin kiristyskirje vuonna 2023.​ Muute summa et äijille statuksesi säilyy kirjastonluvun tasolla.​ ″Lataa laittomasti laitonta laillisesti″ on uusi MottoFlixin slogan!​

Loppuun vielä yksi vitsi Härmän huumorin ystäville⁚ Mikä on Hedman Partnersin ydinase?​ ″Tietokannus″. Ehta taloussalaisuus‚ eikö totta?​ Hyvästi‚ hedmanin pytinki‚ tästä asti jatketaan lain kupeessa.​

By Admin