Tiedätkö sen tunteen kun haluaisit löytää vanhat koulukaverisi, mutta et muista heidän nimiään?​ Onneksi tänä päivänä on olemassa monia tapoja etsiä kadonneita ystäviäsi.​ Tässä muutamia vinkkejä, joiden avulla voit lähteä tälle salaperäiselle etsintäretkelle.​

1. Some-seikkailu

Yksi helpoimmista tavoista löytää vanhat koulukaverit on tietenkin sosiaalinen media. Useimmat ihmiset ovat nykyään Facebookissa, Instagramissa tai Twitterissä.​ Syötä vain koulusi nimi hakukenttään ja toivota parasta.​ Mutta ole varovainen, ettei sinulla käy niin kuin eräälle onnettomalle nuorelle miehelle⁚

Mikä on avainsana nykyisille ja entisille koulukavereille?​ Facebookin Timeline!​

2.​ Kysy äidiltäsi

Kun et enää tiedä mistä etsiä vanhoja koulukavereita, käänny luotettavimman lähteesi puoleen – äitisi.​ Hänelle ei jäänyt kyllä mikään huomaamatta.​ Mutta ole valmistautunut myös kuulemaan 20 minuutin monologin viimeisimmistä kuulumisista Janista٫ joka oli luokkasi lievästi turhauttava kympin oppilas⁚

Kun äitini kuuli, että yritän löytää vanhoja koulukavereitani, hän sanoi⁚ ″Etkö muista Susanin isän sukunimeä?​ Muistatko edes kenenkään sukunimen?​″

3.​ Kokeile alaikäisten deittisivustoja

Saanen huomauttaa, että en kannusta tähän järjettömään ideaan, mutta edelleen löytyy outoja sovelluksia, jotka yrittävät yhdistää nuorempia ihmisiä toisiinsa.​ Ehkäpä voisit löytää kadonneen ystäväsi sieltä? Vaan kuinka jäikaan Einstein vanhojen ystäviensä kanssa?

Mitkä kaksi alkuainetta voitaisiin löytää ystävien deittisovelluksesta?​ KLaBO ja KLaBUttava!​

4. Vuosi- tai luokkakuvien aarrejahti

Kaiva esiin vanhat luokkakuvat ja etsi niistä vihjeitä.​ Tarkkaile tukkamalleja, asuja, ja kasvonpiirteitä.​ Yritä tunnistaa vanhat koulukaverisi kuvan perusteella.​ Voit myös jakaa kuvan sosiaalisessa mediassa ja toivoa, että joku tunnistaisi kadonneen ystäväsi.​ Varmista kuitenkin, että kysymyksesi kuulostaa riittävän vakuuttavalta⁚

Kysymys vuosikuvan alla⁚ ″Haluatko että sinut tunnistetaan kadonneen koulukaverisi viestikampanjasta?​ Vastaa ’Kyllä’ tai ’Kyllä’.​″

5.​ Älä etsi heitä ollenkaan!​

Toisaalta, ehkä et tarvitsekaan vanhoja koulukavereitasi elämääsi. Kuten yksi humoristinen henkilö on sanonut⁚

″En etsi vanhoja koulukavereitani.​ En edes etsi niitä uusiakaan.​ Voin tuskin pitää nykyisetkään ystävät hengissä.​″

Toivottavasti näistä vinkeistä oli sinulle hyötyä, tai ainakin sait hymyn huulillesi.​ Onnea metsästykseen, ja muista⁚ nauru on paras tapa löytää kadonneet koulumuistot!​

By Admin