WordPress on suosittu ja monipuolinen verkkosivujen julkaisujärjestelmä, jonka avulla voit helposti luoda ja ylläpitää omia verkkosivustoja.​ Tässä artikkelissa käymme läpi, miten voit asentaa WordPressin webhotelliin.​

Vaihe 1⁚ Webhotellin valinta

Ennen WordPressin asentamista tarvitset webhotellin, jossa voit hostata sivustoasi. On tärkeää valita luotettava ja riittävän nopea webhotelli, jotta sivustosi toimii sujuvasti.​ Suosittelemme tutustumaan eri webhotellien tarjontaan ja vertailemaan niitä ennen päätöksen tekemistä.

Vaihe 2⁚ Lähdekoodin lataus

Kun olet valinnut sopivan webhotellin, sinun tulee ladata WordPressin lähdekoodi.​ Voit tehdä tämän WordPressin viralliselta verkkosivustolta osoitteesta https://wordpress.org.​ Lataa uusin WordPress-versio ja pura lähdekoodi omalle tietokoneellesi hyödyntäen esimerkiksi WinRAR-ohjelmaa.​

Vaihe 3⁚ Lähdekoodin siirto webhotelliin

Vaihe 4⁚ Tietokannan luominen

WordPress tarvitsee toimiakseen tietokannan, johon se tallentaa sivustosi tiedot. Useimmat webhotellit tarjoavat mahdollisuuden luoda tietokannan webhotellin hallintapaneelista.​ Kirjaudu webhotellisi hallintapaneeliin ja luo uusi tietokanta sekä käyttäjä, jotka liitetään toisiinsa.​

Vaihe 5⁚ Asennusohjelman käynnistys

Seuraa asennusohjelman antamia ohjeita ja syötä tarvittavat tiedot, kuten tietokannan tiedot ja sivustosi nimi.​ Kun asennusohjelma on suorittanut loppuun, sinulla on toimiva WordPress-sivusto webhotellissa.​

Yhteenveto

WordPressin asentaminen webhotelliin ei ole vaikeaa, kunhan seuraa yllä mainittuja vaiheita huolellisesti. Valitse ensin sopiva webhotelli, lataa WordPressin lähdekoodi ja siirrä se webhotelliin.​ Luo tietokanta ja käyttäjä webhotellin hallintapaneelissa, ja käynnistä lopuksi asennusohjelma.​ Onnea matkaan oman WordPress-sivustosi luomisessa!​

By Admin