Tässä artikkelissa käsitellään Samsung Galaxy -puhelimen tehdasasetusten palautusta. Tehdasasetusten palauttaminen voi olla tarpeen esimerkiksi silloin‚ kun haluat puhelimen palautuvan alkuperäiseen tilaansa tai kun haluat poistaa kaikki henkilökohtaiset tiedot laitteesta.​ Tehdasasetusten palautus poistaa kaikki puhelimeen tallennetut tiedot ja asetukset‚ joten on tärkeää varmuuskopioida tärkeät tiedot ennen palautuksen suorittamista.​

Samsung Galaxy -puhelimen tehdasasetusten palautus voidaan suorittaa eri tavoin riippuen puhelimen mallista.​ Yksi tapa palauttaa tehdasasetukset on käyttää puhelimen asetuksia. Voit tehdä tämän seuraavasti⁚
1.​ Avaa puhelimen asetukset-sovellus.
2.​ Selaa alaspäin ja valitse ″Yleinen hallinta″.​
3.​ Valitse ″Palautus″.​

4.​ Valitse ″Tehdasasetusten palautus″.​
5; Selaa sivua alaspäin ja napauta ″Palauta″.

Puhelin pyytää vahvistusta tehdasasetusten palauttamisesta‚ ja kun vahvistat‚ puhelin alkaa palauttaa asetuksiaan alkuperäiseen tilaansa.​ On tärkeää muistaa‚ että tämä poistaa kaikki puhelimen tallennetut tiedot‚ joten varmista‚ että olet tehnyt tarvittavat varmuuskopiot ennen palautuksen suorittamista.​
Toinen tapa suorittaa tehdasasetusten palautus on käyttää puhelimen käynnistysvalikkoa.​ Voit tehdä tämän seuraavasti⁚
1.​ Sammuta puhelin kokonaan.​
2.​ Pidä samanaikaisesti alentamisen äänenvoimakkuuden‚ virta- ja kotipainiketta pohjassa.​
3.​ Kun näet Samsungin logon‚ vapauta kaikki painikkeet.​
4.​ Käynnistysvalikko avautuu.​ Käytä äänenvoimakkuuden säätöpainikkeita navigoidaksesi ja valitaksesi vaihtoehto ″Wipe data/factory reset″.​
5. Vahvista valinta painamalla virtapainiketta.​
6. Valitse vaihtoehto ″Yes″ ja vahvista uudelleen virtapainikkeella.​
7.​ Puhelin alkaa palauttaa asetuksiaan alkuperäiseen tilaansa.​

Kun tehdasasetusten palautus on valmis‚ puhelin käynnistyy uudelleen ja on valmis käytettäväksi. Muista‚ että tämä toimenpide poistaa kaikki tallennetut tiedot‚ joten varmista‚ että olet varmuuskopioinut tarvittavat tiedot ennen palautuksen suorittamista.

On myös tärkeää mainita‚ että tehdasasetusten palautus voi vaihdella hieman eri Samsung Galaxy -puhelinten malleissa.​ Siksi suosittelemme tarkistamaan puhelimesi käyttöoppaasta tai etsimään ohjeita Samsungin viralliselta verkkosivustolta‚ jos tarvitset tarkempia tietoja tehdasasetusten palauttamisesta omaan puhelinmalliisi.​

Tehdasasetusten palauttaminen voi olla hyödyllinen toimenpide‚ jos kohtaat ongelmia puhelimen toiminnassa tai haluat palauttaa sen alkuperäiseen tilaansa.​ Muista kuitenkin‚ että tämä poistaa kaikki tallennetut tiedot‚ joten varmista‚ että olet varmuuskopioinut tärkeät tiedot ennen palautuksen suorittamista.​

By Admin