Tehtaalta palauttaminen on yksi tapa ratkaista ongelmia

Samsung S7 Edge -puhelinten käyttäjät saattavat törmätä tilanteisiin, joissa palauttaminen tehtaalta alkuperäiseen tilaan on tarpeen.​ Tehtaalta palauttaminen tarkoittaa sitä, että kaikki puhelimen tiedot ja asetukset poistetaan ja puhelin palautetaan siihen tilaan, jossa se oli ensimmäisen kerran otettaessa käyttöön.​

On olemassa useita tapoja suorittaa tehdasasetusten palautus Samsung S7 Edge -puhelimessa.​ Ensimmäinen tapa on mennä puhelimen asetuksiin, valita ″Yleinen hallinta″ ja sieltä ″Palauta″ ja sitten ″Tehdasasetusten palautus″.​ Tämä vaihtoehto pyyhkii kaikki puhelimen tiedot ja asetukset.​

Toinen tapa on suorittaa palautus painamalla ja pitämällä puhelinta sammutettuna kotinäppäintä, äänenvoimakkuuden ylöspäin-näppäintä ja virtapainiketta samanaikaisesti.​ Tämä avaa palautustilan, jossa voit valita vaihtoehdon ″Wipe data/factory reset″ ja sitten vahvistaa valinnan valitsemalla ″Yes″.​ Tämä poistaa kaikki puhelimen tiedot ja asetukset.

On tärkeää huomata, että tehdasasetusten palauttaminen pyyhkii kaiken puhelimen muistista, joten varmista, että sinulla on varmuuskopio kaikista tärkeistä tiedoista ennen palautuksen suorittamista.​ Voit luoda varmuuskopion esimerkiksi siirtämällä tärkeät tiedostot pilvipalveluun tai tietokoneelle.​

Palauttaminen tehtaalta voi olla hyödyllistä, jos puhelimessa on ongelmia, kuten ohjelmistovirheitä tai päivitysongelmia.​ Se voi myös olla hyödyllistä, jos haluat myydä puhelimen ja haluat varmistaa, että kaikki tietosi poistetaan.

On kuitenkin tärkeää pitää mielessä, että tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaikki tiedot pysyvästi. Varmista siis, että olet varmuuskopioinut kaikki tarvittavat tiedot ennen palautuksen suorittamista.​

Olet nyt selvillä siitä, miten tehdasasetusten palautus suoritetaan Samsung S7 Edge -puhelimessa. Muista, että tämä toimenpide pyyhkii kaikki puhelimen tiedot ja palauttaa sen alkuperäiseen tilaan. Käytä tätä vaihtoehtoa harkiten ja varmista, että tiedostot on varmuuskopioitu ennen palautuksen suorittamista.​

By Admin