Jos olet kyllästynyt nykyiseen verkkoselaimeesi ja haluat kokeilla uutta vaihtoehtoa‚ kannattaa harkita Mozillan Firefox-selaimen asentamista.​ Firefox tarjoaa nopean ja turvallisen selailukokemuksen‚ jonka avulla voit nauttia internetin tarjoamista mahdollisuuksista entistäkin enemmän.​ Tässä artikkelissa ohjaamme sinua vaihe vaiheelta Firefoxin asentamisessa.​

Vaihe 1⁚ Lataa Firefox

Ensimmäinen askel on ladata Firefox-selain Mozillan viralliselta verkkosivustolta.​ Voit tehdä tämän avaamalla suosikkiselaimellasi seuraavan linkin⁚

https://www.​mozilla.​org/fi/firefox/new/

Kun olet verkkosivulla‚ Firefox havaitsee automaattisesti käyttöjärjestelmäsi ja näyttää sinulle sopivan latausversion.​ Klikkaa ″Lataa Firefox″ -painiketta aloittaaksesi latauksen.​ Odota latauksen valmistumista ennen seuraavaa vaihetta.​

Vaihe 2⁚ Asennus

Kun lataus on valmis‚ avaa ladattu tiedosto tuplaklikkaamalla sitä. Käyttöjärjestelmäsi ilmoittaa‚ että nyt olet aloittamassa ohjelman asennusta.​ Seuraa asennusohjelman antamia ohjeita‚ kunnes Firefox on asennettu tietokoneellesi.​

Asennuksen aikana sinua saatetaan pyytää valitsemaan oletusselain.​ Voit valita Firefoxin oletusselaimeksi‚ jos haluat käyttää sitä kaikkien verkkosivujen avaamiseen tietokoneellasi.​ Voit myös jättää tämän kohdan tyhjäksi ja päättää myöhemmin‚ haluatko vaihtaa oletusselainta.​

Vaihe 3⁚ Firefoxin käynnistäminen

Kun Firefox on asennettu‚ löydät sen työpöydältäsi tai käynnistä-valikosta.​ Käynnistä Firefox kaksoisklikkaamalla sen kuvaketta. Ensimmäisellä käynnistyskerralla Firefox avaa automaattisesti tervetuloasennuksen‚ jossa voit määrittää haluamasi asetukset‚ kuten kotisivun ja teeman.​

Onnittelut‚ olet nyt asentanut Mozillan Firefox-selaimen onnistuneesti!​

Voit nyt alkaa nauttimaan sen nopeudesta‚ turvallisuudesta ja monista laajennuksista‚ joita Firefox tarjoaa.​ Selaimen asetuksia voi myös muokata haluamallasi tavalla‚ joten voit personoida kokemustasi juuri sinulle sopivaksi.​ Hyvää ja turvallista selailua!​

By Admin