Tervetuloa lukemaan hauskaa opasta liesituulettimen asentamiseen!​ Liesituulettimen asentaminen voi olla hieman haasteellista‚ mutta älä huoli ― me autamme sinua nauramaan koko homman läpi.​

1.​ Aloita oikeasta paikasta

Ensin sinun täytyy valita paikka‚ johon liesituuletin asennetaan. Kannattaa välttää asentamista sängyn yläpuolelle‚ ettei käy niin kuin eräälle ystävälleni‚ joka heräsi vauhdikkaasti yöllä‚ kun liesituuletin putosi suoraan päähän.​ Sitäkö se on‚ kun ruoka-arvostelu on sanottu ″ilmiömäiseksi″?​ Hyvä paikka asentaa liesituuletin on keittiön seinä‚ lähellä liesiä. Näin huolehdit siitä‚ että ruuat eivät vain ota tulta‚ vaan myös tuuletin pelastaa koko talon palamasta poroksi.​

2.​ Mahtavaan asennuspäivään

Kun olet saanut liesituulettimen oikeaan paikkaan‚ on aika ryhtyä hommiin. Ennen kuin ryhdyt tositoimiin‚ varmista että sinulla on kaikki tarvittavat työkalut.​ Tässä muutama vinkki⁚

  • Ruuvimeisseli
  • Porakone
  • Taskulamppu
  • Työkalupakki‚ josta löytyy seuraavat takuulla tarpeelliset työkalut⁚ vasara‚ pihdit‚ ruuvitaltta‚ naulat‚ mutterit ja vasaralla heitettävät jutut.​

Mutta varoitus⁚ älä huku työkaluihisi niin kuin tämä eräs tapaus‚ joka meinasi asentaa liesituulettimen ruuvaamalla sen kiinni naapurin seinään.​ No‚ ainakin he saivat tuulettimen asennettua johonkin‚ mutta nyt heidän täytyy avata makuuhuoneistaan naapurien makuuhuoneiden kautta. Kaikki tämä vain saadakseen keittiön hyväntuoksuiselta.​

3.​ Mitä voisikaan mennä pieleen?​

Kun olet varustautunut oikeilla työkaluilla‚ voit siirtyä varsinaiseen asennustyöhön.​ Kuten elämässä yleensäkin‚ kaikkea ei kannata välttämättä ottaa ihan kirjaimellisesti.​ Esimerkiksi tässä eräässä remontissa‚ liesituuletin päätettiin asentaa lattiaan ruuvaamalla.​ No‚ ainakin tämän jälkeen kaikki‚ mitä ruokaa laittaessa roiskuu lattialle‚ imuroituu kätevästi samalla kertaa.​

Mutta älä anna näiden kommellusten lannistaa sinua‚ liesituulettimen asentaminen voi olla hauskaakin!​ Muista vain seuraavat⁚

  1. Ole kärsivällinen ౼ pikaviisumi kyllä menee vain aurinkoiselle espanjalaiselle pikaravintolakokille.​
  2. Auta myös muita ― tarjoa apua naapureilleen‚ jotta he eivät asenna liesituuletinta alakerrassa olevalle naapurilleen.​
  3. Suojaa korvasi ౼ liesituulettimen asennus voi olla melko meluisaa hommaa‚ joten muista laittaa kuulokkeet päähän ennen kuin kumarrut asentamaan sitä.

Toivottavasti tämä opas auttoi sinua nauramaan liesituulettimen asentamisen parissa.​ Muista‚ että vaikka homma voi joskus tuntua hankalalta‚ voit aina löytää ilon ja huumorin tilanteesta.​ Onnea asennushommiin!​

By Admin