POLAR A370 on tyylikäs ja urheilullinen aktiivisuusranneke, joka seuraa sykettäsi vuorokauden ympäri.​ Joskus kuitenkin saatat haluta palauttaa laitteen takaisin tehdasasetuksiin esimerkiksi ongelmien ratkaisemiseksi tai jos aiot myydä tai antaa laitteen eteenpäin.​ Tässä artikkelissa opetan sinulle, kuinka voit palauttaa POLAR A370 -laitteen tehdasasetukset.​

Tehdasasetusten palauttaminen POLAR A370⁚lle

  1. Aloita painamalla sivupainiketta, kunnes näyttö sammuu ja POLAR-logo vilkkuu hetken ajan.​
  2. Paina sivupainiketta uudelleen ja pidä sitä painettuna noin viiden sekunnin ajan.​
  3. Odottele, kunnes ruudulle ilmestyy ″Palautetaan, odota hetki″.​
  4. Kun palautusprosessi on valmis, laite käynnistyy uudelleen ja palautuu tehdasasetuksiin.​

Huomioi, että tehdasasetusten palauttaminen POLAR A370 -laitteeseen poistaa kaikki tallennetut tiedot, joten varmista, että olet varmuuskopioinut kaikki tarvittavat tiedot ennen palautuksen suorittamista.​

Tiedot POLAR A370 -laitteesta

POLAR A370 on aktiivisuusranneke, joka seuraa sykettäsi, päivittäisiä askeleitasi, kuljettua matkaa ja palaneita kaloreita.​ Lisäksi se pitää sinut yhteydessä älykkäiden ilmoitusten avulla puhelimestasi. Laitteen avulla voit myös seurata unenlaatuasi ja saada henkilökohtaisia harjoitteluohjeita.

Yhteenveto

Tehdasasetusten palauttaminen POLAR A370 -laitteeseen voi olla hyödyllistä ongelmatilanteissa tai jos haluat myydä tai antaa laitteen eteenpäin. Muista kuitenkin varmuuskopioida tarvittavat tiedot ennen palautuksen suorittamista, sillä kaikki tallennetut tiedot poistetaan laitteesta.​ Seuraamalla yllämainittuja ohjeita voit suorittaa tehokkaasti tehdasasetusten palautuksen POLAR A370 -laitteeseesi.​

By Admin