Tervetuloa hauskaan oppaaseen, joka opettaa sinulle kuinka asennat pistotulpan valaisimeen․ Oletko valmiina nauramaan samalla kun opit tärkeitä taitoja?​ Hyvä, koska tässä oppaassa on taattua hauskanpitoa ja pistäviä vitsejä!​

Vitsi 1⁚ Miksi valaisin ei koskaan voita arpajaisissa?​

Koska sillä ei ole pistotulppaa onnea kreivaa!​

Ensimmäinen askel pistotulpan asentamisessa valaisimeen on valmistelut․ Laadi etukäteen vahva kahvikupillinen, koska tämä voi olla kuin hermostunut ensitreffit․ Valaisin ja pistotulppa katsovat toisiaan silmiin ౼ älä palohätäkeskus saa tuota häiriintymään!​

Vitsi 2⁚ Miten syntyy salama?​

Kun valaisinpistotulppa-rakkaus roihahtaa!​

Kun olet valmis, varmista, että valaisin on kytketty pois päältä․ Tämä on tärkeää, jotta sinulle jää aikaa nauttia prosessista eikä sinun tarvitse pelätä, että valaisin ottaa itsensä päälle yllättäen․

Vitsi 3⁚ Mikä on pistotulpalle tärkein seurustelusääntö?​

Älä koskaan rakastu valaiseviin valehteleviin lamppuihin!​

Seuraavaksi sinun tulee irtisanoa vanha pistotulppa valaisimesta․ Tosin sitä ei yleensä kannata sanoa ääneen, koska pistotulpat eivät ole kovin puheliaita․

Vitsi 4⁚ Miksi pistotulppa on aina huolissaan?​

Koska sen elämä on tulpattu täyteen johdolleavia ongelmia!​

Kun olet ottanut vanhan pistotulpan pois valaisimesta, on aika ottaa uusi pistotulppa esiin․ Huomaathan, että uuden pistotulpan tulisi olla valaisimeen sopiva koko ౼ ei liian iso, eikä liian pieni; Sinun ei kannata hankkia pistotulppaa, joka ei mahdu valaisimeen tai joka on niin suuri, että se humahtaa siitä läpi kuin nälkäinen jääkarhu hylkeestä․

Vitsi 5⁚ Mikä on pistotulpan unelma-ammatti?​

B-rakennustustöihin tippikoneena ⎯ armoton pistorasiakahvinjuoja!​

Nyt kun sinulla on sopiva pistotulppa käsillä, työnnä se rohkeasti valaisimeen․ Muista olla hellä, älä tyrkytä sitä liikaa, jotta pistotulppa ei voi koskaan syyttää sinua ahdistelusta․

Vitsi 6⁚ Mikä on pistotulpan lempijuoma?​

Virallinen kahdella tulpalla varustettu johdonmukaisuusjääte!​

Kun olet asentanut pistotulpan valaisimeen, voit kytkeä valaisimen takaisin päälle․ Pidä hetki hiljaisuus ja juhlista saavutustasi․ Olet juuri tehnyt jotain suurta․ Jotain ihanaa․ Jotain niin tärkeää, että jopa ammattikoomikot vähän naureskelevat ajatukselle․ Mutta vain vähän․

Ja vitsinä ajateltuna, miksi pistotulppa ei koskaan suostunut menemään baariin valaisimen kanssa? Koska se ei halunnut johdatella sitä harhaan!​

By Admin