Elisa on yksi Suomen suurimmista ja suosituimmista teleoperaattoreista‚ joka tarjoaa laajan valikoiman palveluita‚ kuten matkapuhelin-‚ internet- ja televisiopalveluita.​ Elisa-asiakkaat voivat helposti ja kätevästi täyttää tilinsä eri tavoilla varmistaakseen jatkuvan palvelunsa sekä hallinnoidakseen laskujaan ja maksujaan.​

Tilin lataaminen verkossa

Yksi helpoimmista tavoista täyttää Elisan tilisi on tehdä se verkossa.​ Tämä vaihtoehto on erityisen kätevä‚ koska se mahdollistaa nopean ja vaivattoman latauksen milloin vain ja missä vain‚ kunhan sinulla on internetyhteys.​

 1. Kirjaudu sisään Elisan asiakastilillesi.​
 2. Valitse ″Tilin lataus″ -välilehti.​
 3. Syötä haluamasi summa‚ jonka haluat lisätä tilillesi.​
 4. Valitse maksutapa. Voit käyttää pankkikorttia‚ luottokorttia tai verkkopankkimaksua.​
 5. Seuraa näytön ohjeita ja vahvista maksu.
 6. Tilisi on nyt täytetty ja olet valmis käyttämään Elisan palveluita.​

Tilin lataaminen lähimmällä myymälällä

Toinen vaihtoehto tilin täyttämiseen on käydä lähimmässä Elisan myymälässä tai jossakin valtuutetussa jälleenmyyntipisteessä.​ Tämä vaihtoehto sopii erityisesti niille‚ jotka haluavat henkilökohtaista apua asiantuntevalta henkilökunnalta.​

 1. Etsi lähin Elisan myymälä tai valtuutettu jälleenmyyntipiste.​
 2. Mene myymälään ja esitä tilinumero tai asiakasnumero.​
 3. Kerro henkilökunnalle‚ kuinka paljon haluat lisätä tilillesi.​
 4. Maksa haluamallasi tavalla.​ Voit käyttää käteistä‚ pankki- tai luottokorttia.​
 5. Saat kuitin latauksesta ja tilisi on nyt täytetty.

Tilin lataaminen puhelinsovelluksen avulla

Kolmas vaihtoehto tilin täyttämiseen on käyttää Elisan älypuhelinsovellusta.​ Tämä vaihtoehto sopii erityisesti niille‚ jotka käyttävät enimmäkseen matkapuhelimiaan ja haluavat hallinnoida tilinsä helposti liikkeellä ollessaan.

 1. Lataa Elisan sovellus Google Playstä (Android) tai App Storesta (iOS).​
 2. Avaa sovellus ja kirjaudu sisään asiakastilillesi.
 3. Napauta ″Tilin lataus″ -välilehteä.
 4. Syötä haluamasi summa‚ jonka haluat lisätä tilillesi.​
 5. Valitse maksutapa.​ Voit käyttää tallennettua maksukorttia tai verkkopankkimaksua.​
 6. Seuraa sovelluksen antamia ohjeita ja vahvista maksu.
 7. Tilisi on nyt täytetty ja olet valmis käyttämään Elisan palveluita.

Huomioi‚ että tilin lataaminen on helppoa ja nopeaa riippumatta siitä‚ minkä vaihtoehdon valitset.​ Elisan monipuoliset palvelut ovat aina käytettävissäsi‚ kunhan pidät tilisi riittävän täyttynä. Muista myös seurata tilisi saldoa‚ jotta voit varmistaa jatkuvan palvelun ja välttää häiriöitä.​

By Admin