Polar Grit X Pro Titan on uusin lisäys Polar Grit -sarjaan, joka on suunniteltu erityisesti aktiivisille ulkoilijoille ja seikkailijoille. Tämä kestävä multisport-älykello tarjoaa lukuisia ominaisuuksia ja toimintoja, jotka auttavat sinua seuraamaan ja parantamaan harjoittelua sekä navigoimaan ulkona.​

Titaanirunko ja kestävyys

Grit X Pro Titanin kevyt ja kestävä titaanirunko tekee siitä ihanteellisen kumppanin vaativille ulkoiluretkille.​ Titaani on erittäin vahva ja kestävä materiaali, joka kestää iskuja ja kolhuja, sekä erilaisia sääolosuhteita.​ Lisäksi kello on vesitiivis ja kestää sukellusta jopa 100 metrin syvyyteen.​

Luotettava GPS ja navigointi

Grit X Pro Titanin tarkka GPS-seuranta auttaa sinua pysymään oikealla reitillä ja seuraamaan etenemistäsi.​ Kellon avulla voit tallentaa reittejäsi ja jälkiäsi, jotta voit palata takaisin tai jakaa ne muiden kanssa.​ Lisäksi kello tarjoaa reaaliaikaiset ennusteet auringonnoususta ja -laskusta, jotta voit suunnitella päivän aktiviteettejä paremmin.​

Kattavat urheilutilat ja harjoitustoiminnot

Polar Grit X Pro Titan tarjoaa laajan valikoiman urheilutiloja ja harjoitustoimintoja, jotta voit seurata ja parantaa suorituskykyäsi eri lajeissa.​ Kello mittaa sykettä, korkeutta, nopeutta, matkaa ja paljon muuta.​ Voit myös luoda räätälöityjä harjoituksia ja asettaa tavoitteita, jotka auttavat sinua kehittymään ja saavuttamaan parhaat mahdolliset tulokset.​

Akunkesto ja älykkäät ilmoitukset

Grit X Pro Titanin pitkä akunkesto varmistaa, että voit luottaa siihen pitkissäkin seikkailuissa. Voit käyttää kelloa jopa 40 tuntia GPS-tallennuksella ja jopa 100 tuntia energiansäästötilassa.​ Lisäksi kello yhdistyy helposti älypuhelimeen ja tarjoaa älykkäät ilmoitukset puheluista, viesteistä ja sosiaalisen median päivityksistä, jotta voit pysyä ajan tasalla ilman, että sinun tarvitsee ottaa puhelinta esiin.​

Yhteensopivuus ja sovellus

Grit X Pro Titan on yhteensopiva Polar Flow -sovelluksen kanssa, joka tarjoaa syvällisemmät tiedot harjoittelustasi ja auttaa sinua analysoimaan suoritustasi.​ Voit seurata edistymistäsi, asettaa tavoitteita ja saada henkilökohtaisia ​​harjoitussuosituksia.​ Sovellus tallentaa myös kaikki harjoitustiedot pilveen, joten voit tarkastella niitä missä ja milloin tahansa.​

Polar Grit X Pro Titan on täydellinen valinta seikkailunhaluisille urheilijoille, jotka vaativat kestävää, monipuolista ja luotettavaa älykelloa.​ Sen upeat ominaisuudet ja toiminnot auttavat sinua saavuttamaan parhaan mahdollisen suorituskyvyn ja nauttimaan aktiivisesta elämästä ulkona.​

By Admin