Huawei P20 tehdasasetusten palautus

Huawei P20 on Android-pohjainen älypuhelin, joka tarjoaa monia käyttömahdollisuuksia ja toimintoja.​ Joskus voi kuitenkin olla tarpeen palauttaa puhelin takaisin tehdasasetuksiin, esimerkiksi silloin kun laite toimii hitaasti, jumittuu tai haluat myydä puhelimen.​

Tehdasasetusten palautus poistaa kaikki puhelimeen tallennetut tiedot ja asetukset, joten varmista ennen palautusta, että olet tehnyt tärkeät tiedostojen varmuuskopiot.​ Voit suorittaa tehdasasetusten palautuksen Huawei P20⁚ssa seuraavien ohjeiden avulla⁚
1.​ Sammuta puhelin painamalla virtapainiketta muutaman sekunnin ajan.​
2.​ Pidä samanaikaisesti painettuna virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden ylöspainiketta.​
3.​ Kun näet Huawei-logon, vapauta painikkeet.​

4.​ Valitse näytöltä ″Wipe data/factory reset″ käyttämällä äänenvoimakkuuden säätöpainikkeita ja vahvista valinta virtapainikkeella.​
5.​ Valitse ″Wipe data″ ja vahvista toimenpide.​
6. Odota, kunnes puhelin suorittaa tehdasasetusten palautuksen.
7.​ Valitse lopuksi ″Reboot system now″ käyttämällä virtapainiketta.​

Tämän jälkeen Huawei P20 käynnistyy uudelleen ja se on palautettu tehdasasetuksiin.​ Huomaa, että käynnistymisprosessi saattaa kestää normaalia kauemmin.​
On hyvä muistaa, että tehdasasetusten palautus poistaa kaikki puhelimeen tallennetut tiedot, joten varmista ennen palautusta, että olet varmuuskopioinut tärkeät tiedostot. Voit tehdä varmuuskopion esimerkiksi pilvipalvelun avulla tai siirtämällä tiedostot tietokoneelle.​

Huawei P20 tehdasasetusten palautus on hyödyllinen toimenpide٫ kun puhelimessa ilmenee toimintahäiriöitä tai haluat valmistella puhelimen myyntiä varten.​ Muista kuitenkin٫ että kaikki tiedot kuten valokuvat٫ videot٫ sovellukset ja asetukset poistetaan palautuksen yhteydessä. Varovaisuus on siis tarpeen ennen palautustoimien aloittamista.​

By Admin