Tervetuloa Windows 10 asentamisen ihmeelliseen maailmaan!​ Jos olet juuri hankkinut uuden kiintolevyn ja haluat asentaa siihen Windows 10 -käyttöjärjestelmän‚ olet oikeassa paikassa.​ Lupaan tehdä tästä prosessista niin hauskannäköisen‚ että unohdat edes olevasi teknisten asioiden keskellä.

Vuosien varrella olen kuullut paljon vitsejä tietokoneista ja käyttöjärjestelmistä.​ Annas kun jaan niistä muutaman kanssasi!

  1. Miksi Windows käyttöjärjestelmää vertaillaan matonpesukoneeseen?​ Koska molemmat vaativat paljon pyörittämistä ennen kuin saavat mitään aikaiseksi!​
  2. Miksi Windows 10 on kuin regatta?​ Koska se päivittyy aina silloin kun et sitä odota ja jättää sinut auki mahdollisille virheille.​
  3. Miksi Windowsin symboli on niin ikoninen?​ Koska mikään muu symboli ei voi kuvastaa yhtä hyvin ihmisen turhautumista kuin sininen näyttökuolema.

Nyt on aika aloittaa asennus!

Ensimmäinen askel on varmistaa‚ että uusi kiintolevysi on liitetty tietokoneeseen.​ Älä huoli‚ tämä ei ole yhtä vaikeaa kuin koota Ikean huonekalu.​ Pidä vain ruuvimeisseli lähelläsi‚ ihan varmuuden vuoksi. Kun se on valmista‚ voit siirtyä seuraavaan vaiheeseen.​

Seuraavaksi tarvitset Windows 10 -asennusmedian‚ joka voi olla USB-tikku tai DVD-levy. Tämä on kuin valmistelisi popcornia‚ mutta paljon tylsempää.​ Ei kuitenkaan huolta‚ pian olet asentamassa parasta käyttöjärjestelmää koskaan!​

Kun käynnistät tietokoneesi uudelleen asennusmedian avulla‚ joudut valitsemaan kielen ja muut asetukset.​ Se on kuin yrittäisit opastaa ulkomaalaista IKEA-myymälässä!​ Toivon vain‚ ettet joudu kokoamaan tietokonetta samalla tavalla.​

Nyt on aika toistaa vitsi keskeneräisestä projektista.​.​.​

Miksi Windowsin asentaminen uudelle kiintolevylle on kuin rakentaisit LEGO-linnan? Koska kumpikaan ei koskaan tunnu valmistuvan!

Kun olet valinnut asennusvaihtoehdot‚ voit antaa Windows 10⁚n tehdä taikansa.​ Tämä voi viedä jokusen hetken‚ joten voit mennä ja keittää kupin kahvia tai jopa lukea parin sadan sivun romaanin.​ Saatat jopa ehtiä katsomaan elokuvan!​

Kun asennus on valmis‚ sinun täytyy käydä läpi joitain viimeisiä vaiheita ja määrittää käyttäjätilisi.​ Muista keksiä vahva salasana‚ jotta naapurin koirakin tajuaa‚ ettei sillä ole pääsyä tietokoneeseesi.​ Anna vain syntymäaikasi‚ lempinimesi‚ lapsuudenkotisi osoite ja ensimmäisen koulun nimi‚ ja olet valmis!​

Onnittelut‚ olet juuri asentanut Windows 10⁚n uudelle kiintolevyllesi!​ Toivottavasti tämä prosessi oli miellyttävä ja nautinnollinen‚ ja että olet päivittänyt vitseihin liittyvät käyttöjärjestelmäsi tiedot.​ Muista jakaa niitä ystäviesi kanssa‚ jotta he voivat myös nauraa!​

By Admin