Kun puhelimen sisäinen muisti täyttyy sovelluksista, kuvista ja tiedostoista, voi olla hyödyllistä asentaa sovelluksia muistikortille.​ Tämä lisää puhelimen käytettävissä olevaa tallennustilaa ja auttaa pitämään laitteen suorituskyvyn optimaalisena.​

Seuraavassa on muutamia ohjeita sovellusten asentamiseen muistikortille⁚

Tarkista puhelimen yhteensopivuus

Ennen kuin aloitat sovellusten asentamisen muistikortille, varmista että puhelimesi tukee tätä toimintoa.​ Jotkut vanhemman sukupolven puhelimet eivät tue sovellusten asentamista muistikortille. Tarkista puhelimesi käyttöohjeista tai valmistajan verkkosivuilta, onko tämä toiminto mahdollista puhelimessasi.​

Valmistele muistikortti

Ennen kuin aloitat sovellusten asennuksen muistikortille, varmista että kortti on luokiteltu riittävän nopeaksi ja että siinä on riittävästi vapaata tallennustilaa.​ Suositeltavaa on käyttää vähintään luokka 10 -luokiteltua muistikorttia ja varmistaa, että kortilla on tarpeeksi tilaa asennettaville sovelluksille.​ Voit tarkistaa nykyisen muistinkäytön puhelimen asetuksista.​

Siirrä sovellukset muistikortille

1. Avaa puhelimen Asetukset-sovellus ja siirry kohtaan Sovellukset tai sovellustenhallinta.

2.​ Etsi haluamasi sovellus, jonka haluat siirtää muistikortille.​

3.​ Napauta kyseistä sovellusta ja siirry Sovelluksen tiedot -näytölle.​

4.​ Etsi Välimuisti ja tallennustila -osio ja napauta Siirrä sovellus muistikortille -vaihtoehtoa.​

5.​ Noudata ohjeita, jotka tulevat näkyviin siirrä sovellusta muistikortille.​

Huomioi muutamat asiat

On tärkeää huomata, että kaikki sovellukset eivät välttämättä ole siirrettävissä muistikortille.​ Jotkut sovellukset voivat olla sidottuja laitteen sisäiseen muistiin ja niitä ei voi siirtää.​ Lisäksi jotkut sovellukset saattavat toimia hitaammin, kun ne on asennettu muistikortille, koska muistikortin lukunopeus voi olla hitaampi kuin sisäisen muistin.​

On myös tärkeää pitää muistikortti puhtaana ja vapauttaa tilaa tarvittaessa.​ Voit poistaa tarpeettomia tiedostoja ja sovelluksia muistikortilta säännöllisesti voidaksesi hyödyntää sen tallennustilaa parhaalla mahdollisella tavalla.​

Näiden ohjeiden avulla voit asentaa sovelluksia muistikortille ja pitää puhelimesi tallennustilan järjestelmällisenä ja tehokkaana.

By Admin