Finlux TV tehdasasetusten palautus

Finlux TV⁚n tehdasasetusten palauttaminen voi olla hyödyllistä, kun TV⁚ssä ilmenee jatkuvia ohjelmisto-ongelmia tai kun haluat poistaa kaiken henkilökohtaisen tiedon ennen TV⁚n myymistä tai luovuttamista eteenpäin. Tehdasasetusten palauttaminen palauttaa TV⁚n alkuperäisiin asetuksiin ja poistaa kaikki tallennetut kanavat ja asetukset.

On useita tapoja palauttaa Finlux TV tehdasasetukset.​ Ensimmäinen tapa on tehdä se kaukosäätimen avulla.​ Toinen tapa on palauttaa TVn tehdasasetukset ilman kaukosäädintä.​

Kaukosäätimen avulla⁚

1. Kytke Finlux TV päälle ja ota kaukosäädin käteesi.​
2.​ Paina Menu-painiketta.​
3.​ Paina seuraavia numeroita annetussa järjestyksessä⁚ 4٫ 7٫ 2٫ 5.
4.​ Kun olet syöttänyt numerot٫ paina OK-painiketta.​
5. Valitse ″Palauta tehdasasetukset″ tai vastaava vaihtoehto ja paina OK-painiketta.​
6. Vahvista palautusvalinta ja TV palautuu tehdasasetuksiin.​


Ilman kaukosäädintä⁚

1.​ Kytke Finlux TV päälle.​
2.​ Etsi TV⁚n oma käyttöpaneeli tai painikkeet TV⁚n sivussa tai takana.​
3. Etsi ″Menu″ tai vastaava painike ja paina sitä.​
4. Käytä nuolinäppäimiä siirtyäksesi tehdasasetusten palautusvaihtoehtoon ja paina OK-painiketta.​
5.​ Vahvista palautusvalinta ja TV palautuu tehdasasetuksiin.​

On tärkeää huomata, että tehdasasetusten palauttamisen seurauksena kaikki tallennetut kanavat, asetukset ja henkilökohtaiset tiedot poistetaan.​ Varmista, että olet varmuuskopioinut kaikki tärkeät tiedot ennen palautusta.
Tehdasasetusten palauttaminen voi auttaa ratkaisemaan ongelmia, kuten jumiutuneen ohjelmiston tai virheelliset asetukset.​ Se antaa myös mahdollisuuden aloittaa puhtaalta pöydältä ja asettaa TV uudelleen haluamallasi tavalla.

Muista, että tämä toimenpide on suoritettava huolellisesti ja vastuullisesti.​ Jos et ole varma, miten tehdasasetukset palautetaan, suosittelemme ottamaan yhteyttä Finluxin asiakaspalveluun saadaksesi ohjeita ja lisätietoja.​

By Admin