Yale Doorman tehdasasetusten palautus

Yale Doorman on älykäs ovilukko, joka tarjoaa monia käteviä ominaisuuksia kodin turvallisuuden lisäämiseksi․ Jos olet hankkinut aiemmin käytetyn Yale Doorman -laitteen, saatat tarvita apua tehdasasetusten palauttamiseen․ Tässä artikkelissa selitämme, miten voit suorittaa tämän toimenpiteen․

Yale voi auttaa tehdasasetusten palautuksessa, jos olet hankkinut aiemmin käytetyn Yale Doorman -laitteen․ Sinun tulee ottaa yhteyttä tukitiimimme osoitteessa customerservice․auassaaabloy․com ja toimittaa voimassaoleva ostokuitti (jos mahdollista) sekä sarjanumero, joka löytyy laitteen takapuolelta․ Yale⁚n tukitiimi ottaa yhteyttä alkuperäiseen omistajaan suorittaakseen tehtaan palautusprosessin․

Tehdasasetusten palauttamisessa Yale Doormanin kaikki lukkoon liittyvät asetukset, omistaja- ja vierastiedot poistuvat ja palautuvat takaisin alkuperäisiin tehdasasetuksiin․ Tehdasasetusten palautuksen yhteydessä lukko myös poistuu kaikilta omistajilta ja vierailijoilta․ Tehdasasetusten palautus voidaan suorittaa Yale Home -sovelluksen kautta, kun olet Bluetooth-alueella lukon kanssa․

Seuraa alla olevia vaiheita tehdasasetusten palauttamiseksi lukollesi⁚
1․ Avaa Yale Home -sovellus puhelimellasi ja siirry lukon kuvaketta esittävälle näytölle, joka kertoo ovilukon tilan (lukittu tai avoin)․
2․ Valitse Asetukset-valikko (ruuvikuvake)․
3․ Valitse laite٫ jonka haluat palauttaa․
4․ Selaa alaspäin ja valitse tehdasasetusten palautus․
5․ Valitse Palauta lukko․


Voit myös palauttaa kaikki Yale-lukot tehdasasetuksiin seuraavasti⁚
1․ Irrota pieni ristipäinen ruuvi Yale Doormanin patterikotelon yläosasta ja poista kansi․
2․ Poista patterit․
3․ Poista takalevy päästäksesi käsiksi palautuspainikkeeseen․ Levyssä on kolme ruuvia, jotka tulee irrottaa․ Yksi ruuvi löytyy patterikotelon kummaltakin puolelta ja yksi pohjasta․․․

Kun lukko palautetaan tehdasasetuksiin, kaikki käyttäjäkoodeista (mukaan lukien pääkoodi) poistetaan, ja kaikki ohjelmoitavat ominaisuudet palautetaan alkuperäisiin tehdasasetuksiin․ Seuraa seuraavia vaiheita lukon palauttamiseksi tehdasasetuksiin⁚
1․ Poista patterikotelo․
2․ Sivu 16 Definitions All Code Lockout -tila⁚ Tämä ominaisuus on käytössä pääkoodin․․․

Kun lukko palautetaan tehdasasetuksiin, kaikki käyttäjäkoodeista (mukaan lukien pääkoodi) poistetaan, ja kaikki ohjelmoitavat ominaisuudet palautuvat alkuperäisiin tehdasasetuksiin․ Ohjeet varayksinkertaisesti⁚
1․ Poista patterikotelo ja patterit․
2․ Poista sisäinen kääntölevy päästäksesi käsiksi palautuspainikkeisiin․
3․ Palautuspainikkeet sijaitsevat PCB-kortin alapuolella (katso kuva)․
4․ Paina palautuspainikkeita muutaman sekunnin ajan, tämän jälkeen lukko palautuu tehdasasetuksiin․
Yale Doorman voidaan myös konfiguroida Advanced Modeen tai Easy Modeen․ Advanced Mode on oletuksena Yale Doormanin toimitusasetuksissa, mutta tämä voidaan vaihtaa Easy Modeen kytkimestä laitteen sisällä․

Vaikka tehdasasetuksien palauttaminen voi olla tarpeen joissain tilanteissa, on tärkeää ymmärtää, että palautus poistaa kaikki käyttäjäkoodeihin ja muihin asetuksiin liittyvät tiedot․ Ole varovainen ja varmista, että sinulla on tarvittavat turvatoimenpiteet ennen kuin suoritat tehdasasetusten palautuksen․

Toivomme, että tämä artikkeli auttoi sinua ymmärtämään, miten voit palauttaa Yale Doormanin tehdasasetukset tarvittaessa․ Jos sinulla on lisäkysymyksiä tai tarvitset lisätietoja, suosittelemme ottamaan yhteyttä Yale⁚n tukitiimiin saadaksesi lisäohjeita․

Lähde⁚ www․acmelocksmith․com

By Admin