Tässä artikkelissa annetaan ohjeita Samsung S20 -puhelimen tehdasasetusten palauttamiseen.​ Tehdasasetusten palauttaminen voi olla tarpeen٫ jos kohtaat järjestelmävirheitä٫ hidastumista tai muita ongelmia puhelimesi toiminnassa.​ On kuitenkin tärkeää muistaa٫ että tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaikki henkilökohtaiset tiedot ja asetukset puhelimesta٫ joten varmista٫ että varmuuskopioit tärkeät tiedot ennen palautusprosessin aloittamista.

Menetelmä 1⁚ Tehdasasetusten palauttaminen puhelimen asetuksista

 1. Avaa puhelimen Asetukset-valikko.​
 2. Etsi ja valitse kohta Yleiset hallinta.
 3. Valitse Palautus.​
 4. Etsi vaihtoehto Tehdasasetusten palautus ja napauta sitä.​
 5. Seuraa näytön ohjeita vahvistaaksesi, että haluat palauttaa puhelimen tehdasasetukset.​
 6. Odota, kunnes palautusprosessi on valmis.​
 7. Kun palautus on valmis, puhelin käynnistyy uudelleen ja esittää sinulle alkuperäisen asetusnäytön.​
 8. Seuraa näytön ohjeita määrittääksesi uudelleen puhelimen asetukset ja yhdistääksesi sen Wi-Fi-verkkoon.​
 9. Voit palauttaa varmuuskopioituja tietoja palautusprosessin jälkeen, jos sellaisia on saatavilla.

Menetelmä 2⁚ Tehdasasetusten palauttaminen palautustilassa

 1. Paina puhelimen virtapainiketta ja äänenvoimakkuuden pienennyspainiketta samanaikaisesti.​
 2. Pidä painikkeita painettuna, kunnes näytön yläosassa näkyy Samsung-logon ja ″Palautustila″ teksti.​
 3. Navigoi äänenvoimakkuuden säätöpainikkeilla ja valitse vaihtoehto Wipe Data/Factory Reset.​
 4. Vahvista valinta painamalla virtapainiketta.​
 5. Odota, kunnes palautusprosessi on valmis.​
 6. Valitse vaihtoehto Reboot System Now käynnistääksesi puhelimen uudelleen.

On tärkeää huomioida, että palautustilaan siirtyminen ja tehdasasetusten palauttaminen vaihtelevat hieman eri Samsung-malleissa.​ Varmista, että seuraat puhelimesi tarkkoja ohjeita tehdasasetusten palauttamiseen.​

Muistathan, että tehdasasetusten palauttaminen poistaa kaikki puhelimen tallennetut tiedot, joten varmista, että olet varmuuskopioinut tärkeät tiedostot ennen palautusprosessin aloittamista.​ Voit tehdä varmuuskopion esimerkiksi synkronoimalla puhelimen tietosi pilvipalveluun tai siirtämällä ne ulkoiselle muistitikulle tai tietokoneelle.​

Toivottavasti tämä artikkeli auttaa sinua palauttamaan Samsung S20 -puhelimesi tehdasasetukset.​ Muista aina olla varovainen ja varmuuskopioida tärkeät tiedot ennen kuin suoritat tehdasasetusten palauttamisen, jotta voit välttää tietojen menetyksen.​

By Admin