Digiboksilla on monia käyttäjiä helpottavia ominaisuuksia, mutta ajoittain saattaa ilmetä tarve palauttaa digiboksi tehdasasetuksiin.​ Tehdasasetusten palautus voi auttaa ratkaisemaan erilaisia ongelmia, kuten jumittumisia, häiriöitä tai yhteysongelmia Elisa Viihteen palveluihin.​ Tämä artikkeli tarjoaa ohjeet tehdasasetusten palautukseen digiboxille.​

Ohjeet tehdasasetusten palautukseen

  1. Paina kaukosäätimen MENU-nappia avataksesi päävalikon.​
  2. Valitse päävalikosta ASENNUS-kohta.​
  3. Etsi valikosta TEHDASASETUKSET ja valitse se.
  4. Seuraa näytön ohjeita palautuksen suorittamiseksi.​
  5. Joissain tapauksissa tehdasasetusten palautus voi vaatia PIN-koodin antamista; Yleisimpiä oletus-PIN-koodeja ovat 0000, 1111 ja 1234. Tarkemmat ohjeet löytyvät laitteen käyttöoppaasta tai maahantuojan sivuilta.​

Huomioi, että tehdasasetusten palautus tyhjentää digiboksin muistin ja palauttaa sen alkuperäisiin tehdasasetuksiin.​ Tämä tarkoittaa, että kaikki tallenteet, asetukset ja muut tallennetut tiedot poistuvat.​ Varmista siis, että olet varmuuskopioinut tarvittavat tiedot ennen palautuksen suorittamista.​

Tarvittaessa asennusapua saatavilla

Mikäli koet tarvitsevasi apua digiboxin asennuksessa tai tehdasasetusten palautuksessa, voit ottaa yhteyttä Elisan asiakaspalveluun; He voivat tarjota sinulle asiantuntevaa neuvontaa ja opastusta kyseisissä toimenpiteissä.​ Lisäksi voit myös hyödyntää Telia Helpin tarjoamaa asennuspalvelua, jossa asiantuntija asentaa digiboksin ja opastaa sen käyttöönotossa.​

Yhteenveto

Tehdasasetusten palautus digiboxille on hyödyllinen toimenpide, kun kohtaat ongelmia digiboksin toiminnassa.​ Noudata yllä olevia ohjeita palautuksen suorittamiseksi.​ Muista kuitenkin, että tehdasasetusten palautus tyhjentää kaikki tallenteet ja asetukset, joten varmistathan ennen palautusta, että olet varmuuskopioinut tarvittavat tiedot.​ Tarvittaessa voit aina kääntyä asiakaspalvelun puoleen saadaksesi apua.​

By Admin