Artikkelin aihe⁚ Lumia 900 tehdasasetusten palautus

Lumia 900 on Nokian älypuhelinmalli, joka voi ajoittain vaatia tehdasasetusten palautusta.​ Tämä voi olla tarpeen esimerkiksi silloin, kun laite on jumissa tai toimii epävakaasti.​ Tehdasasetusten palautus poistaa kaiken käyttäjän tallentaman datan ja palauttaa puhelimen alkuperäisiin asetuksiin. Tässä artikkelissa käsitellään Lumia 900⁚n tehdasasetusten palautusta ja siihen liittyviä toimenpiteitä.

Tehdasasetusten palauttaminen

Jotta Lumia 900 voidaan palauttaa tehdasasetuksiin٫ on suoritettava seuraavat vaiheet⁚

  1. Sammuta Lumia 900 kokonaan.
  2. Paina ja pidä samanaikaisesti alennusnäppäintä ja virtapainiketta.​
  3. Kun tunnet puhelimen värisevän, vapauta painikkeet.​
  4. Odota, kunnes näytölle ilmestyy kysely, haluatko palauttaa puhelimen tehdasasetuksiin.​
  5. Vahvista palautus painamalla halutessasi kyllä- tai ok-painiketta.​
  6. Odota, kunnes puhelin suorittaa palautuksen.​

Varmuuskopion tekeminen

Ennen tehdasasetusten palautusta on suositeltavaa tehdä varmuuskopio Lumia 900⁚n tärkeistä tiedoista, kuten yhteystiedoista, viesteistä ja sovelluksista. Varmuuskopion voi tehdä esimerkiksi synkronoimalla puhelin pilvipalveluun tai tietokoneelle. Näin varmistat, että et menetä tärkeitä tietoja tehdasasetusten palautuksen yhteydessä.​

Tehdasasetusten palautuksen jälkeen

Kun Lumia 900 on palautettu tehdasasetuksiin٫ puhelin käynnistyy uudelleen ja aloittaa alkuperäisen asennusprosessin.​ Sinun tulee suorittaa puhelimen määritykset uudelleen٫ kuten kirjautuminen Microsoft-tiliin ja lataaminen halutut sovellukset App Storesta. Muista myös palauttaa varmuuskopioitu tieto puhelimeen tarvittaessa;

Tehdasasetusten palautus voi olla hyödyllinen toimenpide, jos Lumia 900 toimii heikosti tai ei vastaa normaalisti.​ Ole kuitenkin tietoinen siitä, että kaikki tallennettu tieto poistuu palautuksen yhteydessä.​ Varmista siis, että olet tehnyt asianmukaisen varmuuskopion ennen tehdasasetusten palautusta.​

By Admin