Tervetuloa Kotikone.​fi sähköpostin ihmeelliseen maailmaan!​ Täällä meillä ei pelkästään lähetellä tylsiä työviestejä ja mainoksia, vaan meillä on hauskaa joka päivä! Laita siis huumorilasit nenälle ja valmistaudu nauramaan katketaksesi!

Ei spamia, vaan shamania!

Oletko väsynyt saamaan jatkuvasti roskaa sähköpostiisi?​ Ei hätää, meillä Kotikone.​fi⁚ssä ei ole spamia, vaan shamania!​ Saat meiltä vain parhaita vitsejä, hauskoja kuvia ja iloisia tarinoita, jotka piristävät päivääsi. Unohtakaa Viagra-mainokset ja Nigerian prinssit, täällä meillä saat vain laadukasta viihdettä!​

Iloa ja naurua joka viestiin!​

Kun avaat kotikone.​fi sähköpostin, tiedät että saatat saada poskipäät kipeiksi nauramisesta.​ Meidän viesteissämme joka päivä on jotain hauskaa — oli se sitten vitsi, meemi tai sähköpostien lähettäjän hauska nimimerkki!​ Haluamme taata sinulle hyvät naurut joka päivä — sanotaanpa, että tämä on sähköpostia joksikin sähköpostiksi!

Vitsit, vitsit ja vielä kerran vitsit!

Vitsien laatu ja määrä Kotikone.fi sähköpostissa on jotain omaa luokkaansa.​ Aina kun avaat meidän viestin, voit olla varma siitä, että saat nauraa vatsalihakset kipeäksi. Tässä esimerkki yhdestä meidän parhaasta vitsistä⁚

″Mikä on tietokoneen suosikkijuoma? RAM-paa!​″

Hah!​ Eipä voi olla nauramatta tätä vessapaperin roikkumista ruudulla, eikö? Meitä hauskuuttaa ainakin kovasti!​

  • Bloginostot⁚
    1. 10 nerokkainta sähköpostinimeä
    2. Kuinka vastata hupaisasti työsähköposteihin
    3. Kaikkien aikojen hauskimmat sähköpostiviestit
  • Järjestelmäpäivityskehotteet⁚
    1. ″Päivitämme naurulihaksesi uudella vitsijärjestelmällä!​″
    2. ″Varoitus⁚ tämä päivitys voi aiheuttaa kikatuksen″
    3. ″Uusi ominaisuus⁚ Nauraja 3000, nauraa puolestasi!​″

Joten mitä vielä odotat?​ Liity Kotikone.​fi sähköpostin iloiseen perheeseen ja aloita päiväsi hyvillä nauruilla! Varmistamme, että et joudu koskaan kärsimään liiallisesta vakavuudesta tai tylsyydestä.​ Lähetämme nauruja ja iloa suoraan postilaatikkoosi!

By Admin