Spacetalk kellopuhelin on nerokas laite, joka yhdistää perinteisen rannekellon ja älypuhelimen parhaat puolet․ Se on suunniteltu erityisesti lapsille, joten nyt voit pitää lapsesi lähelläsi ja samalla tietää, että he ovat turvassa — tyylikkäästi!​

Spacetalkilla voi soittaa, vastaanottaa puheluita ja lähettää viestejä, mutta se tekee paljon muutakin․ Se on täynnä käytännöllisiä ominaisuuksia, jotka tekevät arjesta sekä hauskaa että turvallista․ Ja ei hätää ⎼ tämä kellopuhelin ei vie lapseltasi avaruudellisia kykyjä, vaan päinvastoin tuo ne lähellesi!​

GPS-seuranta — ″Missä olet?​″

Spacetalkilla voit aina tietää, missä lapsesi on․ Sen sisäänrakennetun GPS-seurannan avulla voit seurata heidän sijaintiaan reaaliajassa․ Sano hyvästi sille iänikuiselle kysymykselle⁚ ″Missä olet?​″ Spacetalkilla tiedät aina vastauksen!​ Ja voit myös vitseillä⁚

Miksi astronautit eivät soita toisilleen puhelimella?​ Koska ne ovat aina toistensa kintereillä!​

Turvalliset vyöhykkeet — ″Älä poistu!​″

Spacetalkin avulla voit asettaa turvallisia vyöhykkeitä, joihin lapsesi voi liikkua․ Kun lapsi poistuu tai astuu näiden vyöhykkeiden ulkopuolelle, saat siitä heti ilmoituksen․ Nyt voit muistuttaa heitä lempeästi mutta humoristisesti⁚

Miksi avaruusasemilla on aina niin siistiä?​ Koska niissä ei koskaan ole avaruuden roskavaahtoa!​

Tärkeät yhteydenotot — ″Tärkeintä on rakkaus″

Spacetalkin avulla voit valita henkilöt, joilta lapsesi voi vastaanottaa viestejä ja puheluita․ Näin varmistat, että heillä on aina yhteys sinuun, sinun kanssa ja muihin tärkeisiin ihmisiin․ Lapsesi tulee varmasti arvostamaan tätä, ja voit ilahduttaa heitä päivittäin viesteillä ja vitsikasavuilla⁚

Mikä on astronautin lempiruoka?​ Ufo-odriveja pastellisäteitä sateenkaarifriteillä!​

Muita mahtavia ominaisuuksia

Spacetalkilla on monta muutakin kätevää ominaisuutta, kuten yksinkertainen käyttöliittymä, pitkäkestoinen akku ja vedenkestävä rakenne․ Se on valmistettu kestävistä ja turvallisista materiaaleista, joten voit olla varma sen laadusta․

Kokonaisuudessaan Spacetalk kellopuhelin on sekä käytännöllinen että hauska․ Se on kuin avaruusalus, joka kantaa lapsesi uusiin seikkailuihin ja pitää heidät turvassa matkan varrella․ Voit nyt levittää hymyä ja naurua kautta galaksin!​

By Admin