Apple Max⁚ Tietoja MacBook Prosta‚ AirPods Maxista‚ ja iPhone 13 Pro Maxista
MacBook Pro M2 Max tai M3 Max -sirulla.​ Vuonna 2023 tai sen jälkeen julkaistut MacBook Pro -mallit‚ joissa on M2 Max tai M3 Max -siru‚ tukevat jopa neljää ulkoista näyttöä samanaikaisesti‚ riippuen kunkin ulkoisen näytön resoluutiosta (korkeintaan 8K) ja virkistystaajuudesta (korkeintaan 240 Hz).​ Yksi ulkoinen näyttö.​ Tukee yhtä ulkoista näyttöä missä tahansa seuraavassa konfiguraatiossa⁚


AirPods Max -kuulokkeet ovat merkittävästi painavampia kuin monet muut langattomat kuulokkeet‚ joita saattaisit harkita‚ painaen 385 grammaa‚ eli 135 grammaa enemmän kuin Sony XM5‚ esimerkiksi‚ kun taas Bamp;W Px8 on hieman kevyempi‚ 320 grammaa.​ Kuitenkin painon jakautumisen suunnittelun tehokkuuden ansiosta ne eivät tunnu painavilta.​..​

1000 nitin maksimikirkkaus (tyypillinen); 1200 nitin maksimikirkkaus (HDR) Sormenjälkiä hylkivä oleofoobinen pinnoite.​ Tuki useiden kielten ja merkkien näyttämiselle samanaikaisesti.​ iPhone 13 Pro Max -näytössä on pyöristetyt kulmat‚ jotka noudattavat kaunista kaarensuuntaista muotoilua‚ ja nämä kulmat ovat sisällä tavallisessa suorakulmiossa.​

AirPods Max ovat yli korvan kuulokkeet‚ joissa on korkealaatuinen äänenlaatu‚ alan johtava aktiivinen melunvaimennus ja personoitu tilaääni.​ Niitä on saatavana viidessä värissä‚ ja niissä on erityisesti suunniteltu verkko tekstiili‚ muistivaahtoiset korvatyynyt ja Digitaalinen kruunu -ohjaus.​ Voit ladata ne Lightning-liittimellä tai MagSafe Charging Case -kotelolla.​

PCMag antaa AirPods Maxille 4 tähteä 5⁚stä‚ kehua äänenlaatuaan‚ melunvaimennusta ja ominaisuuksia‚ mutta kritisoida hintaa ja muotoilua.​ Arvostelu vertaa niitä muihin huippuluokan melunvaimentaviin kuulokkeisiin Bosesta ja Sonyltä.

AirPods Max ovat langattomat kuulokkeet‚ joissa on personoitu tilaääni‚ aktiivinen melunvaimennus ja hiki- ja vesitiiviys.​ Voit ostaa ne verkossa tai Apple Storesta‚ ja maksaa Apple Cardilla ajan mittaan tai saada ilmaisen toimituksen.​

Apples iPhone 13 Pro Max on lopullinen mobiilisisältöjen luomiskone‚ jossa on paras kamera ja pisimpään kestävä akku kaikista iPhoneista.​

Apple M2 Max -siru⁚ Hinta ja julkaisupäivä. M2 Max on aluksi saatavilla vain päivityksenä uusiin vuoden 2023 MacBook Proihin‚ jotka tulevat myyntiin 24. tammikuuta Apples verkkosivustolla.​ Hinnat.​.​.​

Apples todellinen ongelma on tapa‚ jolla maailman toiseksi arvokkaimman yrityksen sijoittajat reagoivat sakkoon⁚ maanantaiaamun muutaman ensimmäisen kaupankäyntitunnin aikana he työnsivät Apples osaketta alaspäin..​.​

Apple AirPods Max maksaa 549 / 549 / AU899. Uskomattoman kallis verrattuna kilpailijoihin.​ Apple AirPods Max maksaa 549 / 549 / AU899 ja julkaistiin virallisesti 15.​ joulukuuta 2020.​ Se..​.

Apple ei ole vielä priorisoinut tukea MacBook Air -linjalle.​ Ominaisuus on kuitenkin ollut käytettävissä alusta asti Apples M-sirujen Pro‚ Max ja Ultra -versioissa.​.​.

Yksityiskohtainen analyysi Apple AirPods Maxista‚ parista yli korvan kuulokkeista‚ joissa on luokkansa parasta melunvaimennusta ja äänenlaatua. Tutustu tämän tuotteen suunnitteluun‚ ominaisuuksiin‚ etuihin‚ haittoihin ja vaihtoehtoihin.​

AirPods Max latautuvat Lightningin avulla‚ ja viiden minuutin lataus antaa 1‚5 tuntia kuunteluaikaa.​ Apple myy AirPods Maxia 549 dollarilla‚ ja vähintään iOS 14.3‚ iPadOS 14.​3‚ macOS Big Sur 11.​1‚ watchOS.​.​.

Apples AirPods Max ovat sen ensimmäiset melua vaimentavat‚ yli korvan kuulokkeet. Niissä on tyylikäs muotoilu‚ erinomainen äänenlaatu ja ainutlaatuiset ominaisuudet‚ kuten tilaääni. Mutta 550 dollarin hintaan ne myös ovat.​.​.

Apple on lisännyt Matka- ja Ultra-versioita Apples M-siruista.​ Kuitenkin MacBook Air -linja ei vielä ole saanut tätä tasoa tukea.​ Ominaisuus on kuitenkin ollut käytettävissä alusta asti.​.​.​

By Admin